• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri arkadaşlar sorumu cevaplayıp yardımcı olurmusunuz

Realer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
54
24
88
Mersin
arkadaşlar ben 1 ay önce aysiradan gelinlik aldım.parası ödendi fakat gelinliği almadım mağazada duruyor üzerindede hiç oynama falan yapılmadı çünkü hiç provam olmamıştı. benim düğünüm iptal oldu. ben gelinliği iade edip parasını almak istiyorum diğer tarafa borçlu kalmak istemem arkadan konuşulmasını falan istemem zaten herşey geri veriliyor zaten bildiğiniz üzere. yakınlarınızda böyle aysiradan para iadesi alan arkadaşlar varmıydı mümkünmü acaba.mağazayı aramadan önce size sormak istedim. çok yıpranıp yorulduğum için kimseye dert anlatacak laf anlatacak halim yok biran öncede bu gelinlik şu bu muhabbetinden kurtulmak istiyorum.

çok üzüldüm:14: benim tanıdığım yok ama durumunu anlatırsan yardımcı olurlar bence canım. umarım bundan sonra çok mutlu olursun.

Ya bende çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı:(
bence mağaza ile konuş durumu anlat derim mutlaka destek yardımcı olurlar sonuç olarak gelinlik bir işlem görmemiş.

Gelin ata binmiş, ya kısmet demiş...diye bir laf vardır, herşeyin hayırlısı...Genellikle iadeye yanaşmazlar; ama özel durumundan dolayı direkt yetkilisiyle görüş istersen...Aradaki insanlar seni yorar...

benzer bir durum yaşadığım için cevap yazmak istedim bu konuya. hatta ilk mesajımı sizin konunuza yazıyorum şu an. gelinliğin ücreti iade edilir mi edilmez mi bilemem. ama uygun bir dille durumunuzu anlatırsanız onlar da giymeyeceğiniz bir gelinliği size satmakta ısrar etmezler diye düşünüyorum. belki ücretin bir kısmını talep edebilirler. süre çok uzun değil sadece 1 ay. bu durumu biraz daha kolaylaştırır inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun. diğer arkadaşların da dediği gibi, herşeyin hayırlısı. "Hak şerleri hayreyler, Zannetme ki gayreyler, Arif onu seyreyler; Mevlâ görelim neyler, Neylerse güzel eyler..."

Back