- 3 Şubat 2018
- 6.288
- 24.443
- 348
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaktinize yazık, vereceğiniz emeğe yazık, Allahaşkina yokluk var deyip bu bokluklara zaman harcamayın. Ona aşık olduğunuzu söylediğiniz için sizi arayıp ego tatmini yapıyor, erkeklerin sık yaptığı birşeydir bu..Siz onu engelleseniz bir süre sonra "evlenmem diyorum ama seninle fikrim değişebilir" diye dönebilir. Siz de bana aşık oldu/oluyor sanırsınız. Kanmayın şöyle kendini çok değerli gören salaklara. He bu biseksuelligin 2-3 defa şakasını yapmışsa ordan da mide bulandırıcı şeyler çıkabilirONCEKI konuda bahsettim.az once aradi. Dedim ne istiyosun neden arıyorsun sen bi karar verdin bende saygı duydum dedim. oda, ben seni istiyorum dedi.ben evlenmeyi hiç düşünmüyorum hiç bi zaman dedi.bu yuzden seni oyalamak istemedim dedi.bende haklısın dedim.bunu Sana en basindan beri soyluyorum hani ben bu yaştan sonra biriyle sevgili olursam belli olmaz belki evlilik olur sonunda diye düşüyorum dedim.ama evlenmeyebilirimde dedim.sadece bakis acimi anlattim en basindan beri dedim.ama sen inatla deneyelim diyip ısrar edip beynimi yaktın. dedim.bende devam ettim dedim.dusuncemi soruyosun hala,ileride tabikide sartlar el verirse aşık olduğum adamla ilerisi için evlenmek istemem normal dedim.ama ben sana bunu veremem diyosun dedim.evet dedi.seni üzmek istemiyorum dedi.ee ozaman ne istiyosun dedim.arkadas kalalım dedi.peki dedim.arada ararim seni dedi,hayir dedim.biz normal şekilde arkadaş kalamayız yani dedim.arama sorma olmasa daha iyi olur benim için dedim.cunku sana aşık olan ve sonunun olmiycani gören bendim hep dedim. Tuttu bana dün akşam kız kankası onu aramış yanına çağırmış ondan bahsetti.ama bu sevgilim var demiş gitmemiş falan filan bana diyo bide. bende tamam daha konuşmayalım. Benimle ciddi olmiycani soyluyosun zaten,bunu bile bile sana aşıkken bu şekilde devam edemem dedim.madem benim için iyi olan bu dediğinin arkasında durmalısınız dedim kapattim.Bide şey diyo, ben evlenmeyi asla düşünmüyorum bunu bile bile benimle devam edermisin diyo