Arkadaslar bende ameliyat oldum 10 gun oldu ve elazigds oldum aslinda sordugumda cogu insan bana sakin olma pisman olursin diyordular ama istanbul veya baska sehirde olmam mumkun degildi o kadar istiyordum ki kafayi yecektim.hic korkmuyordum birgun kendim kalktim ve medical hastanesine gittim bi doktorlar gorustum ve fazla zamanim.olmadigini geri yurt disina gidicemi anlatim.neyse bana gun ayarladi eve geldim fakat bizimkiler hic gonlu yoktu halan bile ben goturmem dedi neyse ameliyat gunum geldi sabah kalkitim hic bi yerinds bilmiyorum annemlerde koydeydi gittim hastaneye tatlilerimi yaptim ve saatim.geldi kuzenlerim tek geldi yanima amaliyathaneye girdim ama ben gormek istemiyordum onceden bayilmak istiyordum neyse girdim 4 saat surmus benimki fakat surda size bilgi vermek isterim ki ben cok aci cektim hemde fazlasiyla hic birseyden korkmadim.tek basimaydim ama demeki herkezin bunyesi farkliymis haylende bazen aci cekiyorum burnumun ucuna sanki igne batiriyorlar gibi ve cok kaan kustum neyse ikinci gun annemler geldi beni aldi eve gittik 2 kere alciya koydular son gunde bant yapistirdilar dunde bantlari cikardim geldim yurt disina tekrardan ve cok insan vardi ameliyat olan suanlik.cok memnum hic morarma olmadi cunku surekli buz koyuyordum sadece 1 gun koymadim cunku surekli uyudum uyandigimda yuzum gozum sis ve morarma zaten ondan sonra buzu indirmedim yuzumden indi hepsi suan cok iyim tampolar bile cikinca acimadi fazla suan iki kas arama ve burnumun ucu cok sis acaba gecermi zamablar ya burnumun ucu beni cok rahatsiz ediyor okudunuz icin saolun