Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anlamayın ama bu açıklamalarınızdan hamile olup olmadığınızı biz nasıl bilebiliriz? Kesin hamilesin desek hamile mi olacaksın? Lütfen tıbbı hafife almayın. Hamilelik şüphen varsa test yapmalısın.Arkadaşlar 3 gün önce soğan kürüm bitti gögsümde kasıklarımda ağrı var acaba hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olun
Yanlış anlamayın ama bu açıklamalarınızdan hamile olup olmadığınızı biz nasıl bilebiliriz? Kesin hamilesin desek hamile mi olacaksın? Lütfen tıbbı hafife almayın. Hamilelik şüphen varsa test yapmalısın.
Bugün uğramazsan üç gün sonra ya da beş gün sonra uğrayacaksın hüsrana tabi gebelik yoksa ki inşallah vardır. Ama bu böyle belirtiyle ağrıyla sızıyla anlaşılmaz.Artık hüsrana uğramaktan cesaret edemiyorum test yapmaya
Test yaptınız mı acaba sonuç nedirArkadaşlar 3 gün önce soğan kürüm bitti gögsümde kasıklarımda ağrı var acaba hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olun
Pazartesi günü yapıcam testi bekliyorum canımTest yaptınız mı acaba sonuç nedir
İnşallah canım :)İnşallah hamilesinizdir
Sen kullanıomusun peki soğan suyuTest yaptınız mı acaba sonuç nedir
Sen kullanıomusun peki soğan suyuTest yaptınız mı acaba sonuç nedir
Canım 6 ayda bir 15 gün içilmesi gerektiği yazıyor bence biraz ara verBen bekarım adet düzensizliğim var 2 3 ayda bir oluyorum bu ay soğan suyu içtim ve tam zamanında oldum acaba diğer ay için de içsemmi sizce
Vallahi bilemedim canımEvet öyle yazıyor ama o sağlıklı bayanlar için söyleniyo çoğu kişi de 2. Soğan suyunu adetten 10 gün önce içmeye başlayın diyolar kararsız kaldım
Aslıında kasık ağrım yok gögsüm ağrıo dokunulmayacak derecede başım arada dönüo bilmiyorum belkide kafaya çok taktığımdanSadece kasık ağrısından hamile olduğunu düşünmemelisin. Yani bence kasık ağrısı üşütmekten de olabiliyor ve zaten bu şekilde hamilesin diyen olmaz burda. Umarım hamilesindir. Ama test yapıp daha net sonuç almanı tavsiye ederim..
Aslıında kasık ağrım yok gögsüm ağrıo dokunulmayacak derecede başım arada dönüo bilmiyorum belkide kafaya çok taktığımdan