• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar sogan suyu ictim

kayali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
88
24
3
31
Arkadaslar 1 yıldır çocuk deniyoruz fakat olmadı yapılan kontrollerde bende ve eşimde bi sorun çıkmadı.doktorum akintim için sogan suyunu iç dedi ve tarifini verdi adet bitiminden itibaren 15 gun kullandım 5 6 gundur kasik ağrım var hiç böyle olmazdı acaba hamile olabilirmiyim adetime daha 3 gün var böyle kullanıp hamile kalan varmı yardimci olun

Arkadaslar 1 yıldır çocuk deniyoruz fakat olmadı yapılan kontrollerde bende ve eşimde bi sorun çıkmadı.doktorum akintim için sogan suyunu iç dedi ve tarifini verdi adet bitiminden itibaren 15 gun kullandım 5 6 gundur kasik ağrım var hiç böyle olmazdı acaba hamile olabilirmiyim adetime daha 3 gün var böyle kullanıp hamile kalan varmı yardimci olun
Test yaparsan ,Bize de haber ver canım :-)

Bende bu ay soğan kürü yaptım adetim 4 gün gecikti ve testler hep negatif cikti :( hala bekliyorum :( ne adet nede hamilelik belirtim var

Bende bu ay soğan kürü yaptım adetim 4 gün gecikti ve testler hep negatif cikti :KK43: hala bekliyorum :KK43: ne adet nede hamilelik belirtim var
Benimde günu gününe bi adet dönemim olmuyo malesef olcagi gün agrirdi bilirdim adet olacam diye pedimi takardim gelirdi ama 1 haftadır ağrım var ama günüm dEğil perşembe adet günüm bide zaten geçiyo bende çok istiyorum artık :anneadayı:hamiş olmakkk

Benimde günu gününe bi adet dönemim olmuyo malesef olcagi gün agrirdi bilirdim adet olacam diye pedimi takardim gelirdi ama 1 haftadır ağrım var ama günüm dEğil perşembe adet günüm bide zaten geçiyo bende çok istiyorum artık :anneadayı:hamiş olmakkk
İnşallah sende hayırlı haberleri alirsinn

K kayali inşallah hamilesindir bende Bebek istiyorum eşimde de bendede problem yok soğan kürü Nasıl yapılıyor tarifini verir misin

1 buçuk su bardağı hazır suyu kaynatıyoruz içine kabuklarını soyduğumuz yemeklik soğanı dörde bölüp 5 dk ağzı kapalı kaynatıyoruz ağzı kapalı soğutuyoruz. Çok soğumayacak ılıktan daha sıcak sabah aç karna öğlen de taze haxırlsnıp aç karna içilecek adet bitiminden 2 gün sonra başlanacak 15 gün içilecek.

Doktorumun bana verdiği tarifi yazıyorum.
2 bardak klorsuz suya 1 orta boy soğanın kabuğunu soyup 4 e yada 6 ya kesip kaynayan suda 5 dakika hasliyoruz ılımasi için bekliyoruz suyunu süzüp 1 bardak iciyoruz
not .
-Soğan mor ve yesillenmemis olacaktır bu Soğanları amaca uygun degildir
-bu kuru adet bitiminden itibaren 15 gun boyunca sabah akşam yenisini tekrarlayarak iciyoruz sabah kalanı akşam içmek amaca uygun değildir.
Tarif bu canimm inşallah faydali olacaktir

ya yumurtana tarihimi hesaplayabilsem belki olacak normalde adetim 7 gün sürüyor bu ay 4 gün sürdü anlamıyorum ki

Bende yumurtlama günümü hesaplayamiyorum günlu olmadığım için araştırdım sogan suyunu icenlerde baya hamile kalan varmış Rabbim bizede nasip etsinn

Back
X