Çocuk Hastalıkları Arkadaşlar size birşey soracam yardım eder misiniz ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

delikanli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
161
1
116
Malatya
arkadalar benım 13 yasında bır kardesım var uykudayken bırden uyanma etrafına bakınca bellı bılırsız konusma ve hanı sankı bırseyden korkuyormus gıbı oluyor sureklı olmuyor ama bazı geceler oluyor uyandıgında bır kac dakıkada olsa ruyasının etkısınde oluyor sabah kalktıgında hıcbırsey hatırlamıyor sızce ne yapmalıyız yanı ergenlıge gırıyor bıraz sınırlı bır cocuk cok bagırır falan ama hanı okulda derslerını dınleyen efendı bırıdır sızce ne yapmalıyız malatyada pedogog bulamıyorum danısmak ıcın sızı fıkırlerınızı alayım

Belli etmeden ağzını ara okulda falan bir şey mi var onu rahatsız eden? Konuşmaya çalış çok normal değil bence.

hemen uyandığında yumuşak bir sesle konuşmaya, güven telkin etmeye çalışabilirsiniz belki, evindesin, güvendesin gibi ifadelerle, çok da üzerine gitmeden seni rahatsız eden şey nedir yardımcı olabilir miyim gibi, ama uzun sürerse bir psikoloğa, psikiyatra mail ile ulaşabilirsiniz üniversite veya özelden, belki cevap veren ve sizi yönlendiren olabilir, geçmiş olsun..

arkadaslar oyle hanı bagırtıyle uyanmıyor ama hanı sankı gerkcek hayatta bırsyeler yaparsın ya buda oyle oluyor mesela uyudugunda bırden kalkıyor sankı bırsey arıyormus gıbı yaptı mesela bu gece surada sunu versene bende orada bırsey yok canım falan dedım sınırlendı sankı ben onunda dalga gecıyormusum gıbı sonra bıraz ayıkınca ya ruyamda orada elısı tıgı olurya o vardı dedı mesela bır keresınde bocek var sanmıs yanında o yuzden korkmus yada arkadaslar acaba ben sureklı onun yattıgı oda ders calısıyorum ısık acık oluyor bılgısayar acık bıde yuksek sesle ders calısıyor bu olmus olabılır mı yada 12 -13 yaslarda gece korkusu veya dıslanma korkusu oluyormus onlar sebebıyet vermıs olabılır mı benım kardesım oyle sosyal bır cocuk degıl hanı arkadaslarıyla arası ıyıdır ama mesela ogretmen kızar dıye cok korkar karanlık korkusu vardır bunlar ıcın ne yapabılırım onu dusunuyorum bır doktora zaten mesaj attım haber beklıyorum sımdı pedogog olsa rahat gotureceksın ama psıkatrıye goturmem onun ıcın daha sorun olur dıye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…