Jameyaahahahhahahhahahahah her yerde karşımıza çıkıyor naletler
öyle değil mı ama? konu sahibi de kandırılıyor biz gibiJameyaçok güldüm Şuan
Biz tecrübeli olarak konu sahibine haber verdiköyle değil mı ama? konu sahibi de kandırılıyor biz gibi
anlarsa tabiBiz tecrübeli olarak konu sahibine haber verdik
Ekleyince ne oluyor? Siz kesin bütün kızları da sildirmişsinizdir adamın sosyal medya hesaplarından. Erkeklerin çoğu bunu özgüvensizlik olarak algılıyor. Yapmak isteyen her türlü yapar. Ne gerek var böyle kısıtlamalara?Özgüvensizlikle ne alakası var acaba sonuçta ben nişanlıkyken başka birini eklemiyorsam onunda bana saygı duyması lazım
Adamın ç*künü kesip gözüne de mil çektin miydi tamamdır o iş. Bi daha senden başkasına kalkmazArkadaslar nisanlim bana cok bagli biridir surekli ilgilenir halende oyle 1 yildir nisanliyiz benden baska kiz ekledigini gormedim 1 hafta once bir kiz eklemisti tabi sorun cikardim niye ekledin dedim yemin ediyorum farkinda bile degilim dedi yanlislikla bastigini soyledi yine ekledigini gordum yine baya bi sorun cikardim bak olumu gor tum sevdiklerim olsun heralde yanlislikla bastim diyor surekli bide hemen cikartiyor ne yapsam bilemedim yalan mi soyluyor yani cok buyuk yemin ediyor bilemedim evliligimize 3 ay daha var yani uzuluyorum napsam bir sans daha mi versem cunku telefonunu asla saklamaz kac defa elime alip bakmisligim var bir sey yakalamadim simdiye kadar acaba gercekten yanlislikla basmis olabilir mi getit Kurana el basarim diyor
Elemanıyla mıoffff inanma böyle saçma sapan bahanelere. bir haltlar yemesi için şifresini yada telefonunu saklaması gerekmiyor eski eşimim herşeyi ortadaydı beni elemanıyla aldattı. ve o da kurana el basarım ki yapmadım demişliği var
Evet o kadar düştü :)Elemanıyla mı
Elemanı da biliyor muydu evli olduğunu.Evet o kadar düştü :)
umurunda bile olmadı :) evet biliyordu tabikiElemanı da biliyor muydu evli olduğunu.
Bak yine gece gece soldaki meleğe mesai yazıldı görüyor musun.umurunda bile olmadı :) evet biliyordu tabiki
AminnnBak yine gece gece soldaki meleğe mesai yazıldı görüyor musun.ateşleri bol olsun.
Iki kez üst üste yanlislikla basmak pek inandirici gelmediArkadaslar nisanlim bana cok bagli biridir surekli ilgilenir halende oyle 1 yildir nisanliyiz benden baska kiz ekledigini gormedim 1 hafta once bir kiz eklemisti tabi sorun cikardim niye ekledin dedim yemin ediyorum farkinda bile degilim dedi yanlislikla bastigini soyledi yine ekledigini gordum yine baya bi sorun cikardim bak olumu gor tum sevdiklerim olsun heralde yanlislikla bastim diyor surekli bide hemen cikartiyor ne yapsam bilemedim yalan mi soyluyor yani cok buyuk yemin ediyor bilemedim evliligimize 3 ay daha var yani uzuluyorum napsam bir sans daha mi versem cunku telefonunu asla saklamaz kac defa elime alip bakmisligim var bir sey yakalamadim simdiye kadar acaba gercekten yanlislikla basmis olabilir mi getit Kurana el basarim diyor
Birini ekledğini nasıl anlıyorsunuz ya? Hadi takip ettikleri sayısı 305 iken 306 oldu o 306 kişiye tek tek bakıp mı görüyorsunuz yabancı kişiyi. Vallahi tebrik ederim.