Yanlışlıkla eklemiş olabilirArkadaslar nisanlim bana cok bagli biridir surekli ilgilenir halende oyle 1 yildir nisanliyiz benden baska kiz ekledigini gormedim 1 hafta once bir kiz eklemisti tabi sorun cikardim niye ekledin dedim yemin ediyorum farkinda bile degilim dedi yanlislikla bastigini soyledi yine ekledigini gordum yine baya bi sorun cikardim bak olumu gor tum sevdiklerim olsun heralde yanlislikla bastim diyor surekli bide hemen cikartiyor ne yapsam bilemedim yalan mi soyluyor yani cok buyuk yemin ediyor bilemedim evliligimize 3 ay daha var yani uzuluyorum napsam bir sans daha mi versem cunku telefonunu asla saklamaz kac defa elime alip bakmisligim var bir sey yakalamadim simdiye kadar acaba gercekten yanlislikla basmis olabilir mi
evet yeminler ediyor zaten oyle 1 yildir kimseyi eklemisligi yoktur yani bilemedimŞu öneriler çıkıyor ya ordan yanlışlıkla benim de eklediğim oldu
Benimde hic takip etmedigim, etmeyeceğim hesaplar bir anda instamda beliriyor. Sanirim ben bot hesap oluyor, belki nisanlinda bottur, haberi y
Benimde hic takip etmedigim, etmeyeceğim hesaplar bir anda instamda beliriyor. Sanirim ben bot hesap oluyorum (!) belki nisanlinda bottur, haberi yoktur.
Allah Allah acaba oda olabilir bilemedim cunku yemin ediyor eklemedim diye eskiden takipci artirma programlari ekliymis heralde ondan diyorBenimde hic takip etmedigim, etmeyeceğim hesaplar bir anda instamda beliriyor. Sanirim ben bot hesap oluyorum (!) belki nisanlinda bottur, haberi yoktur.
Iyyyy… nişanlınızın yerinde olsam sizin gibi birine tekmeyi basardım. Bu ne ya? Neden özgüvensizliğinizi karşı cinse bu kadar hissettiriyorsunuz? Emin olun böyle yaptıkça değeriniz her geçen gün düşüyor. Ama sizin arlanacağınız yok gibi, belli.Arkadaslar nisanlim bana cok bagli biridir surekli ilgilenir halende oyle 1 yildir nisanliyiz benden baska kiz ekledigini gormedim 1 hafta once bir kiz eklemisti tabi sorun cikardim niye ekledin dedim yemin ediyorum farkinda bile degilim dedi yanlislikla bastigini soyledi yine ekledigini gordum yine baya bi sorun cikardim bak olumu gor tum sevdiklerim olsun heralde yanlislikla bastim diyor surekli bide hemen cikartiyor ne yapsam bilemedim yalan mi soyluyor yani cok buyuk yemin ediyor bilemedim evliligimize 3 ay daha var yani uzuluyorum napsam bir sans daha mi versem cunku telefonunu asla saklamaz kac defa elime alip bakmisligim var bir sey yakalamadim simdiye kadar acaba gercekten yanlislikla basmis olabilir mi getit Kurana el basarim diyor
Arkadaslar nisanlim bana cok bagli biridir surekli ilgilenir halende oyle 1 yildir nisanliyiz benden baska kiz ekledigini gormedim 1 hafta once bir kiz eklemisti tabi sorun cikardim niye ekledin dedim yemin ediyorum farkinda bile degilim dedi yanlislikla bastigini soyledi yine ekledigini gordum yine baya bi sorun cikardim bak olumu gor tum sevdiklerim olsun heralde yanlislikla bastim diyor surekli bide hemen cikartiyor ne yapsam bilemedim yalan mi soyluyor yani cok buyuk yemin ediyor bilemedim evliligimize 3 ay daha var yani uzuluyorum napsam bir sans daha mi versem cunku telefonunu asla saklamaz kac defa elime alip bakmisligim var bir sey yakalamadim simdiye kadar acaba gercekten yanlislikla basmis olabilir mi getit Kurana el basarim diyor
Özgüvensizlikle ne alakası var acaba sonuçta ben nişanlıkyken başka birini eklemiyorsam onunda bana saygı duyması lazımIyyyy… nişanlınızın yerinde olsam sizin gibi birine tekmeyi basardım. Bu ne ya? Neden özgüvensizliğinizi karşı cinse bu kadar hissettiriyorsunuz? Emin olun böyle yaptıkça değeriniz her geçen gün düşüyor. Ama sizin arlanacağınız yok gibi, belli.
Fake hesaplari vardır diye düşünüyorumArkadaslar nisanlim bana cok bagli biridir surekli ilgilenir halende oyle 1 yildir nisanliyiz benden baska kiz ekledigini gormedim 1 hafta once bir kiz eklemisti tabi sorun cikardim niye ekledin dedim yemin ediyorum farkinda bile degilim dedi yanlislikla bastigini soyledi yine ekledigini gordum yine baya bi sorun cikardim bak olumu gor tum sevdiklerim olsun heralde yanlislikla bastim diyor surekli bide hemen cikartiyor ne yapsam bilemedim yalan mi soyluyor yani cok buyuk yemin ediyor bilemedim evliligimize 3 ay daha var yani uzuluyorum napsam bir sans daha mi versem cunku telefonunu asla saklamaz kac defa elime alip bakmisligim var bir sey yakalamadim simdiye kadar acaba gercekten yanlislikla basmis olabilir mi getit Kurana el basarim diyor
Benimde gecen listemde iki tabimadigim hesap cikti. Bazilari hesaplarini baskalarina da satiyorBenimde hic takip etmedigim, etmeyeceğim hesaplar bir anda instamda beliriyor. Sanirim ben bot hesap oluyorum (!) belki nisanlinda bottur, haberi yoktur.
Bende oyle programlar da ekli degildi hicbir zaman, ama niyeyse anlamsiz takiplerim oluyor, acaba bilmeden mi takip ettim diyorum ama yok bakiyorum cok keko bi tip, ben takip etmem diyorum.Allah Allah acaba oda olabilir bilemedim cunku yemin ediyor eklemedim diye eskiden takipci artirma programlari ekliymis heralde ondan diyor
Takipçi satın alan kişiler tarafından habersizce takip edebilir yada öneri kısmında çıktıysa yanlislika takip etmiş olabilir bende de oldu bir kaç sefer.Allah Allah acaba oda olabilir bilemedim cunku yemin ediyor eklemedim diye eskiden takipci artirma programlari ekliymis heralde ondan diyor
offff inanma böyle saçma sapan bahanelere. bir haltlar yemesi için şifresini yada telefonunu saklaması gerekmiyor eski eşimim herşeyi ortadaydı beni elemanıyla aldattı. ve o da kurana el basarım ki yapmadım demişliği varArkadaslar nisanlim bana cok bagli biridir surekli ilgilenir halende oyle 1 yildir nisanliyiz benden baska kiz ekledigini gormedim 1 hafta once bir kiz eklemisti tabi sorun cikardim niye ekledin dedim yemin ediyorum farkinda bile degilim dedi yanlislikla bastigini soyledi yine ekledigini gordum yine baya bi sorun cikardim bak olumu gor tum sevdiklerim olsun heralde yanlislikla bastim diyor surekli bide hemen cikartiyor ne yapsam bilemedim yalan mi soyluyor yani cok buyuk yemin ediyor bilemedim evliligimize 3 ay daha var yani uzuluyorum napsam bir sans daha mi versem cunku telefonunu asla saklamaz kac defa elime alip bakmisligim var bir sey yakalamadim simdiye kadar acaba gercekten yanlislikla basmis olabilir mi getit Kurana el basarim diyor
Aklıma eski sevgilim geldi o zamanlar demek ki benim de inanasım gelmiş ,barışmak için çalıştığım işyerine gelmişti,ben de hala güvenemiyordum bir konu vardı aramızda onu yalan söylediğini düşünüyordum,annesini çok sever kardeşini de :) annenin üzerine yemin et demiştimArkadaslar nisanlim bana cok bagli biridir surekli ilgilenir halende oyle 1 yildir nisanliyiz benden baska kiz ekledigini gormedim 1 hafta once bir kiz eklemisti tabi sorun cikardim niye ekledin dedim yemin ediyorum farkinda bile degilim dedi yanlislikla bastigini soyledi yine ekledigini gordum yine baya bi sorun cikardim bak olumu gor tum sevdiklerim olsun heralde yanlislikla bastim diyor surekli bide hemen cikartiyor ne yapsam bilemedim yalan mi soyluyor yani cok buyuk yemin ediyor bilemedim evliligimize 3 ay daha var yani uzuluyorum napsam bir sans daha mi versem cunku telefonunu asla saklamaz kac defa elime alip bakmisligim var bir sey yakalamadim simdiye kadar acaba gercekten yanlislikla basmis olabilir mi getit Kurana el basarim diyor
Yine benzer kişiler için yorum yapmışız canımoffff inanma böyle saçma sapan bahanelere. bir haltlar yemesi için şifresini yada telefonunu saklaması gerekmiyor eski eşimim herşeyi ortadaydı beni elemanıyla aldattı. ve o da kurana el basarım ki yapmadım demişliği var
ahahahhahahhahahahah her yerde karşımıza çıkıyor naletlerYine benzer kişiler için yorum yapmışız canım