Arkadaşlar sizce bu mobilya halı + perdeyi alayım mı ? (Resimli)

gulen_yuzumsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
32
0
36
Diğer
Arkadaşlar bu kombinleri kendim yaptım 3 resimde aynı sadece halı modelleri farklı...Ben yatak odamı mor-beyaz yapacağım orasına kesin karar verdim...Siz bana bu kombinler hakkında yorum yaparmısınız rica etsem ? Perde ve halı seçiminde mor ve beyazı nerelerde kullanmalıyım ? Aksesuar olarak ne kullanmalıyım ? Perde olarak kruvaze çok mu şatafatlı olur ? İp perde mi olsun veya nasıl bir perde tercih edeyim ? Alttaki kombinleri kendim en beğendiklerim olarak düzenledim sizce bu şekilde iyi mi ?? Yardımcı olurmusunuz ?

Bu arada Yatak Odamı aldık sadece halı perde...vb onları almadık fikir istiyorum

Kendi oluşturduğum kombinlerim nasıl olmuş ??? Hepsi aynı sadece halılar farklı

Son düzenleme:
İlki hoşmuş dolaptaki deseni andırıyor hangisini seçersen seç güle güle kullan

3.resimdeki yolluğu beğendim canım,perde de ip tercih edebilirsin değişik bir şey olur.kruvaze bence yatak odası için abartılı gibi.daha çok misafir veya oturma odası için daha uygun. ama kullananlar da çok var yatak odası için artık karar senin

ben üçüncüyü çok beğendim
diğerlerine göre daha renkli ve farklı duruyor

2.RESİM DAHA GÜZEL OLMUŞ BENCE YATAK ODAN MÜKEMMEL MOR İLEDE GAYET GÜZEL OLUR GÜLE GÜLE KULLAN CANIM AMA PERDENİ SADE BİŞE ALMANI ÖNERİRİM YATAK ÖRTÜN KABARIK TÜLLÜ OLACAĞI İÇİN PERDEN SADE OLMALI Kİ GÜZELLİĞİNİ GÖSTERMELİ

saolun arkadaşlar çok teşekkür ederim...Aslında şöyle söyleyeyım en beğendiğim halı 1 numaradaki halıydı lakin sonradan digerlerini gördüm ve kafam karıstı yorumlarınıza göre kararımı verecegım ınsallah...Bu arada yatak örtüsü 2 adet olcak biri kabarık (misafirden misafire bayramda seyranda sererim diye) Diğerinide sade bir model alacağım düz bir şey o da günlük olacak inşallah

Canım benim yatak odamın aynısı.Bende yere kadar tül yanlardan kanat yaptırıcam ama sade ve göz yormayan renkler tercıh edıcem.Yatak odası biraz gösterişli çünkü. 2.cisini beğendim 3.cü halıyı hiç beğenmedim.Güle güle eskit inşallah..

yatak odası takımın çok güzel .. bayıldım... halı 2. güzel olabilir. ama perden ve yatak örtün sanki biraz kro işi olmuş bence.... perde için linense git y.odası perdesi konusnda yardımcı olurlar çünkü bunlar sanki salona daha uygun. y.örtüsünde fırfırlar basit gösteriyo örtüyü, incili falan ekru bi örtü mükemmel olur canım..

seçimlerin harika inş güle güle kullanırsın ben halı olarak en attaki 3 numarayı beğendim. perdenle tam uyumulu yatak odanı beyaz seçmekle isabet etmişsin. insanın uyuduğu yer şöyle ferah ferah olmalı değil mi... yatak örtünde prenseslere layık. herşey süper.

Perdeni kruvaze değilde düz tül yaptırıp kenarlarına kanat yaptırsan daha iyi olur bence...Perdeniz de lila olacağı için boğmaması adına ikinci halı daha hoş durur diye düşünüyorum...Şimdiden mutluluklar...

Ben 2. resimdeki halıyı daha çok beğendim valla. Daha modern ve harketli duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…