- Konu Sahibi gulen_yuzumsun
-
Arkadaşlar bu kombinleri kendim yaptım 3 resimde aynı sadece halı modelleri farklı...Ben yatak odamı mor-beyaz yapacağım orasına kesin karar verdim...Siz bana bu kombinler hakkında yorum yaparmısınız rica etsem ? Perde ve halı seçiminde mor ve beyazı nerelerde kullanmalıyım ? Aksesuar olarak ne kullanmalıyım ? Perde olarak kruvaze çok mu şatafatlı olur ? İp perde mi olsun veya nasıl bir perde tercih edeyim ? Alttaki kombinleri kendim en beğendiklerim olarak düzenledim sizce bu şekilde iyi mi ?? Yardımcı olurmusunuz ?
Bu arada Yatak Odamı aldık sadece halı perde...vb onları almadık fikir istiyorum
Kendi oluşturduğum kombinlerim nasıl olmuş ??? Hepsi aynı sadece halılar farklı
Eki Görüntüle 400181
Eki Görüntüle 400182
Eki Görüntüle 400180
Arkadaşlar bu kombinleri kendim yaptım 3 resimde aynı sadece halı modelleri farklı...Ben yatak odamı mor-beyaz yapacağım orasına kesin karar verdim...Siz bana bu kombinler hakkında yorum yaparmısınız rica etsem ? Perde ve halı seçiminde mor ve beyazı nerelerde kullanmalıyım ? Aksesuar olarak ne kullanmalıyım ? Perde olarak kruvaze çok mu şatafatlı olur ? İp perde mi olsun veya nasıl bir perde tercih edeyim ? Alttaki kombinleri kendim en beğendiklerim olarak düzenledim sizce bu şekilde iyi mi ?? Yardımcı olurmusunuz ?
Bu arada Yatak Odamı aldık sadece halı perde...vb onları almadık fikir istiyorum
Kendi oluşturduğum kombinlerim nasıl olmuş ??? Hepsi aynı sadece halılar farklı
Eki Görüntüle 400181
Eki Görüntüle 400182
bence 2 guzel perdede resımdekı olsun bence cok hos yınede karar senın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?