Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar Siyah Saça Yoğun Açıcı Kullanan Var mı?

wishnu

eneee!
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
23
0
286
35
İstanbul
arkadaşlar,siyah saçına yoğun açıcı kullanan,kullanıp sonuç alan,aldığı sonuçtan memnun olan var mı? saçlarım siyah,palettenin yoğun saç açıcısını aldım fakat kullanmaya cesaret edemiyorum açmaz da saçımı yıprattığıyla kalır diye..

acar.. benimkini acmisti.. ama bir daha sacima surer miyim onu? asla ve asla.
saclarim yiprandi eski canliligini guzelliginii yitirdi. daha da yipranmasin diye boyayamiyorum yeniden, boyle acayp rahatsiz edici bir durum yani..
bence yapma.. saclarina yazik edersin..

teşekkür ederim..öyle bunaldım ki siyah saçtan,denemediğim şey kalmadı sabun kabartma tozu vesaire..gözümü karartıp aldım ama uygulamaya gelince tıkandım işte,fikre ihtiyacım var:)

wishnu merhaba.benim saçlarımda mavi siyahtı.kendim açmayı düşündüm ve forumda konuyla ilgili sayısız yazı okudum genel itibariyle saçı evde açanlar memnun diil.ben 120 liraya kurtuldum ki benimki mavi siyahtı hemde kat kat 5 kat üst üste mavi siyah boya vardır.eğer illa kendim açayım diyorsanda kuaförümün söylediği önemli birşeyi paylaşayım 40 dakikadan fazla sürekli açıcıyı sürünce eliyle saçlarıma yedirdi ovaladı hiç durmadan. eğer böyle yapılmazsa saçın bazı yerleri açılır bazı yerleri açılmaz dedi.

wishnu merhaba.benim saçlarımda mavi siyahtı.kendim açmayı düşündüm ve forumda konuyla ilgili sayısız yazı okudum genel itibariyle saçı evde açanlar memnun diil.ben 120 liraya kurtuldum ki benimki mavi siyahtı hemde kat kat 5 kat üst üste mavi siyah boya vardır.eğer illa kendim açayım diyorsanda kuaförümün söylediği önemli birşeyi paylaşayım 40 dakikadan fazla sürekli açıcıyı sürünce eliyle saçlarıma yedirdi ovaladı hiç durmadan. eğer böyle yapılmazsa saçın bazı yerleri açılır bazı yerleri açılmaz dedi.

yaaa demek benim o yüzden ara ara koyuluklar kaldı tüh yaaa peki oriallemi açtı saçınızı

benim saçımda iki kat siyah boya vardı. Öğrenci adamın pek parası olmadığı için evde açmaya giriştim. Şu bi milyonlukçularda satılan ucuz bi saç açıcı aldım adı hairplus dı sanırım. Niyetim zaten uçlarını açmaktı, işimi de gördü. İlk defa denedim ama sonuç kötü olmadı.Açık bakır tonu oldu.( ama saçlarım çok uzundu olmazsa kestiririm niyetine 1 saat tuttum) bende tabi saçla da alakalıdır belki ama benim çok ince telli saçlarım olmasına rağmen kopma felan olmadı. Tabi beslemeniz gerekiyor keçe gibi kalıyor yoksa. Ben tatlı badem yağı sürüyorum.

benim de saçlarım siyah. 8.3 küllü kumral aldım. oryal istediğim de adam profesyonel işi dedi,vermedi.bende 2 tane açıcı aldım.boyadan önce bitanesini oryal gibi saçıma sürsem olur mu ki? :/

benimde anasaç rengim siyahtı, ve şuan resimdeki gibi sapsarı.... herkez saçımı hangi kuaföre yaptırdığımı soruyor...

ben saçım siyahken ilk 1 ay sarı kutu boyalarla saçlarımı açtım ama 1 günde değil 1 ayda, nebilim her hafta yada 3-4 günde bir, bi kutu sarı boya sürüp 15-20 dk beklettim saçımda, her vurduğumda birazdaha açıldı saç rengim, ve açık kahveye doğru çok tatlı bi renk oldu, 1 ay sonra restgele kuaföre gidip saçılmış saçımın üstüne gölge attırdım, güzel oldu ama kuaföre ilk ve son gidişim oldu çünkü sonrasını gendim hallettim...

oryalle oksidanı karıştırıp tutam tutam paket balyajlar attım saçıma, sarışarı çoğalttım, dip boyamı nevacolor tüp boya 11:10 la kendim yaptım, ve hala aklıma estikce bi iki tutam balyaj atarım saçıma, attıkca çoğalır sarılarım, şuan sapsrı, ama birgünde değil zamanla sarıya döndüğüm için saçlarım çok sağlıklı, sdece ütü maşa fön derken yıprandı, argan yağılı bakıma başlayınca toparladı...

siyah saçı biranda sarıya döndürmek geri dönülmez yıpranmaya maruz bırakabilir, bu yüzden yavaş yavaş adım adım yapmak en güzeli hemde en sağlıklısı bence...

hemde göz zamanla açıldığı için alışmış oluyor, yadırgamıyor...

son olarak: saçımı kendim boyadığım için, dip boyamı ve blyajlarımı kendim yaptım için, boya kusurlarımı ve hatalarım azda olsa olabiliyor, onları kamufle etmek içinde cila atıyorum ayda bir kere... (bi parmak küllü sarı boyayla bi çorba kaşığı oksidana 2 su bardağı ılık suyu katıp karıştırıyorum, 10 dk saçımda bekletip yıkıyorum inanılmaz bütünlük ve kusursuzluk sağlıyor, oyüzdende kimse kendi yaptığıma inanmıyor saçımı)

saça boyamak ve güzel sonuca ulaşmak sadece biraz ilgi ve emek istiyor bence, yoksa çok basit ve çok kolay herşey..​

Bence aç canım saçını.. Yanında mutlaka yoğun bakım yap maskelerle falan. Watsons'ın avakadolu saç maskesini veya elseve'in yıpranma karşıtı saç maskesini ve arada bir saf zeytinyağı sürmeni önerebilirim bu konuda. Açtıktan sonrada saçını boyarsın hemen elde etmen zor istediğin rengi. Açık bir renk istiyorsan açtıktan sonra 3-4 kez boyaman gerekebilir. Bol bol bakım yaptıktan sonra hiçbir şey olmaz.Kolay gelsin.:))

Back