• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Arkadaşlar sivce yağlanma akne için kozmetik önerirmisinz çok ihtiyacım var :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
arkadaşlar yüzüm yağlı olduğundan sivilce ve akne vs. siyah nokta problemim oldu her kızda vardır ama artık temiz güzel bir yüz istiyorum bu ürün http://www.gunarasi.com/wp-content/uploads/2013/05/garnier-skin-naturals-temiz-3-1-arada.jpg bu http://1.bp.blogspot.com/-ib_vBW5nSUI/UJjZ7XFlbZI/AAAAAAAAAj0/4N9q2gqVJWY/s1600/SAM_2544.JPG ürün arasında kaldım başka bir öneriniz varsa söylermisiniz ? Acelem var Çünkü Haftaya Kuzenimin Düğünü Var Güzel Görünmek İstiyorum.

ben ikinci resimdeki peelingden hç memnun kalmamıştım
ikisinin arasında seçim yapacaksam ilkini alırdım

bende 1.cisi yani garnier 3u bır arada var genelde maske ozellıgını kullanıorum . cunku dıadermine dengelıyıcı yuz yıkama jelım var. ben memnunum 2sindende :)

Hic biri. Bunlar market urunleri yani oyle gozle gorunur 1 haftada degisim saglayabilcek bi sonuc bekleme. Clinique anti blemish 3 lu setini al yuz yikama kopugu kremi ve tonigi var icinde. Once o sivilceleri yuzeye cikartir ilk ayin sonunda da gozle gorulur sonuc alirsin. He ama haftaya icin bisey istiyosan PEELING KULLANMAMALISIN!! Cunku sivilce var diyosun boyle ciltlerde peeling kullanilmaz. Herhangi bi markanin kil maskesini al talimatlarina gore kullan kuruyunca yikama soyarak parca parca temizle gozeneklerin acilir. Bi de body shop cayagaci serisi leke giderici gece kremini al bunu da her gece dugune kadar kullan dugun icin idare edebilcek kivama gelirsin, aktif sivilcen varsa cay agaci yagi al sadrce sivilcelerinin ustune sur hemen sondurur, dugun sonrasi da bahsettigim clinique serisini kullan. Sonra diyorum cunku;
1- iyilesme surecinde varolan sivilceleri yuzeye cikardigi icin dugunde sikinti olabilir.
2- bu seri uzun vadeli ama kesin cozum olacak senin icin.
Aylar sonra farki goreceksin.

Senin yazdigin urunlere gore biraz daha maliyetli yazdiklarim ama inan bana ben de o urunlerden sonra yazdiklarimi tanidim ve o paralari hakediyolar gercekten.
Ha ama ille de usttekilerden birini sec dersen garnier 3 etkiliyi al, ama peeling olarak degil maske olarak uygula. PEELING SİVİLCELİ CİLTTE SİVİLCELERİN LEKE BİRAKMASİNA SEBEP OLUR.
İnsallah faydasi dokunur:))

Clinique anti blemish seti 3 lü olarak 75 TL ye satılıyor. 1,5 ay gidiyo. Çok iyi geldi gerçekten. Hiç birini bulaştırma yüzünü fazla kurcalama. Bunu kullanmaya başlayınca ilk 2 hafta cildn bütün sivilceleri kusuyo. Suratın gerçekten çok kötü oluyo. Ama sonra tamamen pürüzsüz :)

bende yıllardır sivilce ve karma ciltle mücadele ediyorum. demenediğim ürün ilaç kalmadı. bana çözüm 15 liralık bir sabundan geldi. günde iki kez kullanın sabah akşam 1 haftada etki etmeye başlıyor benim 3. haftada sivilcenin s si bile kalmadı yüzümde.

Bella Dora Akne-Sivilce Sabunu | Bello Dora
ürün eczanelerde satılıyor sadece
geçmiş olsun

not: site yöneticilerinden özür dilerim. yasak mı değil mi bilmiyorum. ürün resmini paylaştım url ile. yasaksa sileyim reklam gibi olmasın

:) 22 yasimda sivilcelerim oldu benm. Hemen doktora gitmistim. Testler hormonlar hepsi normal cikinca bana bi soyucu krem ve bir suru yan urun vermisti 7 ay sonra yuzum bebek gibi oldu ve sonunda kendi cozumumu urettim kis aylarinda koruma amacli 2 hafta bir kere o soyucu kremi suruyrm sbhlaru alkolsz bir yuz yikama jeliyle yikiyrm. Aksmlrida yagsiz alerjik ciltler icin olan bi nemlendrici suruyrm. Genelde makyaj yapmam ama yaptiysam onuda cok guzel cikartryrm cildimde kalmasina izin vermyrm. Ama 1 haftada sivilce gecer mi bilmyrm iner ama izi kalir bilemedim smdi. Benm 2 yildir tu tu nazar degmesin ozel gunum disinda cikmaz :))))

ikisini de kullandım ve hiç bir işe yaramadılar hele ilk fotoğraftaki alerji yaptı cildimde çok kötü yüzüm yanmıştı sürdüğümde..cildiyeye gittim ilaç kullandım ayrıca bende pko var yüzüm delik deşik bi haldeydi..önce ilaç kullandım sonra dermokil kullandım sonuca ben bile inanamadım:27: şuan cildim tertemiz lekede kalmadı regl döneminde bile tek tük sivilce çıkıyor o da geçiyor sonra:nazar:

Limon suyu sür gece yatarken yüzüne sabah yıka güneşe çıkma 2 kere de limon + karbonat .
Garnier işe yaramaz clean & clear zaten berbat .
2 hafta kullanmıştım tüm yüzümü sivilce bastı .
Aman yarabbim .

bende yıllardır sivilce ve karma ciltle mücadele ediyorum. demenediğim ürün ilaç kalmadı. bana çözüm 15 liralık bir sabundan geldi. günde iki kez kullanın sabah akşam 1 haftada etki etmeye başlıyor benim 3. haftada sivilcenin s si bile kalmadı yüzümde.

Bella Dora Akne-Sivilce Sabunu | Bello Dora
ürün eczanelerde satılıyor sadece
geçmiş olsun

not: site yöneticilerinden özür dilerim. yasak mı değil mi bilmiyorum. ürün resmini paylaştım url ile. yasaksa sileyim reklam gibi olmasın

teşekkür ederim ya benim de derdim vardı karma cildim var doğum yaptım geçer dedim hamileyken ortalıkta görünmeyen sivilcelerim ergenlik çağıma döndürdü beni resmen yanaklarımda çıkmazdı oysa o zamanlar hemen gidip alacam bu sabunu ben o diğer ürünlere para vermeyi düşünmüyorum çünkü kozmetik civilcelere iyi gelmiyo biliyorum

ben clinique kullanıyodum ama gebelikten dolayı dermokozmetiğe yöneldim bundan sonrada hep dermo kullanıcam gibi

teşekkür ederim ya benim de derdim vardı karma cildim var doğum yaptım geçer dedim hamileyken ortalıkta görünmeyen sivilcelerim ergenlik çağıma döndürdü beni resmen yanaklarımda çıkmazdı oysa o zamanlar hemen gidip alacam bu sabunu ben o diğer ürünlere para vermeyi düşünmüyorum çünkü kozmetik civilcelere iyi gelmiyo biliyorum

kozmetik ürünlerden gerçekten işe yarayanlar çok pahalı setini almak istesek 2500 civarı bir parayı gözden çıkarmamız lazım.
benim sabunum 15 lira ve 1 ay kullanıyorum.
ben çok memnunum defalarca şu bilinen ilacı kullandım. tedavi bitince eski haline döndü.
kükürt sabunları, jeller, peeling ürünleri neler neler
sadece bu sabun işime yaradı.

1 haftada hic bi ürünle pürüssüz bi cilde sahip olamazsin...
bi arkadas cok güzel anlatmis ve detayli bi sekilde yazmis.
bence uzun vadeli cliniquele cildini istedigin seviyeye getirebilirsin
ama onuda simdi kullanmaya baslarsan sivilce yapar ilk anda...
cogu üründe maalesef böyle bi sorun var, ilk haftalar biraz sIKIntili geciyor...
ben clinique kullaniyorum ve gercekten memnunum...
her cild tipine uygun bi serisi var, ve inanilmaz kaliteli ürünler...
ayni sekilde kil maskesini t bölgeme uyguluyorum
ve siyah noktalarin yavas yavas azaliyor...

herseyden önce eger gercek anlamda "akne" varsa sende zaten hicbirine elini sürme ve direk doktara git...
akneyi normal ürünlerle geciremezsin cünkü bi cilt hastaligi

Son düzenleme:
arkadaşlar yüzüm yağlı olduğundan sivilce ve akne vs. siyah nokta problemim oldu her kızda vardır ama artık temiz güzel bir yüz istiyorum bu ürün http://www.gunarasi.com/wp-content/uploads/2013/05/garnier-skin-naturals-temiz-3-1-arada.jpg bu http://1.bp.blogspot.com/-ib_vBW5nSUI/UJjZ7XFlbZI/AAAAAAAAAj0/4N9q2gqVJWY/s1600/SAM_2544.JPG ürün arasında kaldım başka bir öneriniz varsa söylermisiniz ? Acelem var Çünkü Haftaya Kuzenimin Düğünü Var Güzel Görünmek İstiyorum.
bunlarla ısı cozemessın guselım
dermokozmetık satan bı eczaneye gıt "REN" marka urunlerı bul
temizleme sutu tonık jelmaskelerını ıste cıldındekı sıddetlı degısımı goreceksın
15-20 tllık urunler ve klasık seylerle olmuyo profesyonel cozumler lasım:34:

Back
X