Arkadaşlar şimdi kapınız çalsa ve açtığınızda kimi en çok karşınızda görmek isterdin

daha 4 aylık olan yiğenımın glmesını ısterdım. onu mıncık mıncık yalayıp yutmak ısterdım. canım çektı bi yerım şişmese bari

suan için aşkımın gelmesini isterdim :asigim:
oyyy ben cok özledim cnm nişanlımı yaa :1rolleyes:
evlensem gitsemde annem gelsin derdim eminim :1hug:

annam yanımda şimdi ama çarşamba günü gidiyorailemi de yeni gördüm...
üniversiteden koptuğum bir arkadaşım vardı onun gelmesini isterdim çok özledim onu.....

yurtdışındaki abim ve yiğenim gelmesibi çok isterdim onları görmeyi yengemde gelebilir
gerçi görsemde olur görmesemde ama yinede şu an kapı çalsa üçünüde karşımda görmeyi çok ama çok isterdim
:çok üzgünüm:

annemi isterdim, 6 aydır görmüyorum senağlamaçok özledim

Şükürler olsun ki sevdiklerim yanımda Allahıma çok şükür
Rabbim hiç birini başımdan eksik etmesin inşallah

yıllar önce kaybettiğim babamı görmek isterdim hayalde olsa karşımda babamı görmek isterdim senağlama babamı çok özluyorummmmmm senağlama

3 ay önce melek oldu anammm keşke gelse kokusunu duysam boncuk gözlerine baksam öpsem doya doya sarılsam sımsıkı annemm annemm annem senağlama senağlama senağlama senağlama :çok üzgünüm:

hasretini çektiğim çok özlediğim ama gelmelerine imkan olmayan melek annem ve babamı görmek isterdim senağlama

BABAMI canımdan çok sevdiğim ve gencecik yaşında ona doyamadan kaybettiğim babamı isterdim gelsin.rüyalarımdaki gibi sımsıkı sarılıp koklamak isterdim.nur içinde uyu babam..:Saruboceq:

babamı isterdim boynuna sıkıca sarılmak çok özledim çok senağlamasenağlama

Tabıkı canım annem babam kardeŞlerım kız kardeŞımı 2 yıldır gÖrmedım Çok Özledım ÇÜnkÜ Çokkkkkkkkkkkkkkkk

3 ay önce melek oldu anammm keşke gelse kokusunu duysam boncuk gözlerine baksam öpsem doya doya sarılsam sımsıkı annemm annemm annem senağlama senağlama senağlama senağlama :çok üzgünüm:

arkadaşım başın sağolsun sakın ağlama olurmu????
analar herzaman melektir ve gidicekleri yer ise belli o şimdi seni zaten görüyo ve üzülmesini istemezzen sakın ağlama sağol paylaşımın içina.s

ATATÜRK'Ü
Çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum...:Saruboceq:

arkadaşım inan bende senin kadar çok ihtiyacımız olduğu düşünüyorum malum
yeri doldurulmıycak...çok insan gelir geçer ama o tek yüce ATA ...
paylaştın için sağol.................

bende ölen abimi,onu çok özledim.insanların kıymetini yaşarken bilmek lazm.....
ailemi hepsni görmek isterim çünkü hepsinden uzağım keşke hepsi birden gelse kapımı çalsa...aile gibisi varmı?
birde dargın olduğum kavgalı olduğum ama nefret duyamadığım arkadaşımın kapımı çalmasını isterim..sarılıp ağlamak geçmişten konuşmadan öylece oturmak isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…