Arkadaşlar şimdi kapınız çalsa ve açtığınızda kimi en çok karşınızda görmek isterdin

prenses.

biricik kızım EYŞAN
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
65
0
86
44
İstanbul
bir çok arkadaşımın biiyorum ki şu anda çok özlediği ve görmek istediği bir insan vardır,benim kapımı çalan ve açtığımda görmek istediğim tek kişi (ANNEM) olsun
isterdim boynuna sarılıp anne kokusunu burnuma doya doya çekip koklamak isterdim...
saatlerce bırakmadan...
sizlerdende paylaşmanızı rica etsem....senağlama

kapı çalsa 1 kişi değilde 2 kişi gelse olmazmı:)
5 sene önce kaybettiğim annemin gelmesini isterim
askerde olan eşimin gelmesini isterim

büttün sevdiklerim yanımda allaha çok şükür
iyiki bu konuyu açmışsın şükretmem gerektiğini anladıma.s.:1hug:

:lepi:

Üşüdüm üstümü örtsene anne..
Geceler çok soğuk sessiz ve karanlık
Anne,anne anneciğim...
Annem ıstanbulda.Bunu ağlar diye söyliyemedim..
Gelin giderken Antalyaya ağlıyamadım üzülmesin diye..
Çocuk doğururken bağıramadım üzülmesin ,tansyonu çıkar diye,,
Ama Bu Zeki Müren in şarkısında ağlıyorum gizliden..

abiimm ama imkansızz............
bide ablamm 9 ay oldu görmedim çk özledim seni ablacım

arkadaşlar hepiniz anne demişsiniz ne güzel ya,arkadaşım böyle güzel bir konu açtığın için teşekkür ederim....
sonu belli olan hergün uçuruma giden bir evliliğim vardı bide gurbetteydim
her an dua ederdim allahım annemin kapısında köpek olayım annemin yanında olayım
şimdi canım annem içerde uyuyor (aklıma geldi bunu yazarken bir öpüp geldim ohh canım annem benim)

o kapıyı ben çaldım ve annem beni gördü karşısında 5 yıl önce...artık biran bile bırakmam onu
benim kapıyı çalmasını isteyebileceğim başka kim olabilir (allahıma şükürler olsun )........

ooo ben kimleri isterdim kimleri
annemi , babami , ablami , abimi , kardesimi
bide ablamin cocuklari olan yegenlerimi
ayyyyy ne guzel olurdu yaaa ailemi cok ozledim
senağlama

Abimin gelmesini isterdim sımsıkı sarılsam boynuna eski günlerdeki gibi birlikte uyusak birlikte oynasak ben ağlasam peşinden senağlama senağlama

bende gurbetteyim....

annem gelsin isterdim sonra babam sonra abimsenağlama

ama tabiki en çok canım annemsenağlamasenağlamasenağlama

aferim sana kızım...............annene söyleyeceğim senikaydirigubbakcemile
herhalde ismi erkan......................................kaydirigubbakcemile3kadınlar kulübünde kızının sevgilisinin ismi erkan olanlar dikkattttttttttttttkaydirigubbakcemile5

oofff bu konuyu nıye açtınız kı............hatıralarım canlandı................kuçukken kaybettığım annemın gelmesını çoook ısterdım ama nafıle..........gıdenler gelımıyorkı .....sessız gemı şıırı gelır aklıma bırde...........gıdenler gelmıyor ...........ve kaybettığım bebeğım.............hayat zor.........elınızdekılerın kıymetını bılın dostlar...........anne gıbı yar olmaz..........

gecen sene kaybettigim babamin gelmesini isterdim...
Ona sarilmak, babami koklamak, ellerinden, yanaklarindan öpmek isterdim.
Ona onu ne kadar cok sevdigimi söylemek ve bizden ayrildiktan sonra yasanan olaylari ona anlatmak isterdim. Nur icinde yat babam :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…