M meltemakd Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 3 0 1 23 Salı 18:21 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #1 Arkadaşlar bir kaç gündür göğüslerim şok şiddetli sancıyor kendimi resmen hani hissedersiniz derler ya hamile gibi hissediyorum bugün test yaptım regl tarihimin ilk günü silik bir çizgi ben bariz görüyorum ama siz görebiliyor musunuz ? Yardım lütfen
Arkadaşlar bir kaç gündür göğüslerim şok şiddetli sancıyor kendimi resmen hani hissedersiniz derler ya hamile gibi hissediyorum bugün test yaptım regl tarihimin ilk günü silik bir çizgi ben bariz görüyorum ama siz görebiliyor musunuz ? Yardım lütfen
hero_girl Hayallerinizin sesini kısmayın Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 967 3.137 63 Salı 18:28 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #2 Coook silik varla yok arasi bence yarin tekrar dene
M meltemakd Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 3 0 1 23 Salı 18:35 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #3 Bende öyle görüyorum yani emin olamadım heveslendim erkenden yaptım benim gibi olanlar bilir 2 gün daha bekleyeyim
Bende öyle görüyorum yani emin olamadım heveslendim erkenden yaptım benim gibi olanlar bilir 2 gün daha bekleyeyim
Z zeplin88 Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 859 741 303 Perşembe 13:53 Konu Sahibi Konu Sahibi meltemakd #4 meltemakd .!.: Bende öyle görüyorum yani emin olamadım heveslendim erkenden yaptım benim gibi olanlar bilir 2 gün daha bekleyeyim Genişletmek için tıkla... benimde böyle merak ettim sizde gebelik oldu mu kan verdiniz mi
meltemakd .!.: Bende öyle görüyorum yani emin olamadım heveslendim erkenden yaptım benim gibi olanlar bilir 2 gün daha bekleyeyim Genişletmek için tıkla... benimde böyle merak ettim sizde gebelik oldu mu kan verdiniz mi