• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar samanyolu iyice kafayı yedi

bunu heryerde gösteriyolar zaten
cidden sinir oldum ben de görünce
bi de peygamgerimiz gökten geliyo sonra kamyon kasasında gidiyo
bu kadar da saçmalanmaz
resmen herşeye dini alet etmeye çalışıyolar

bu kadar da saçmalanmaz

cennetten arsa veriyoruz diyecekler yakında ben onu geçtim hala bunu destekleyen insanlar var:45:. Eminim bizin yadırgadığımız bu sahneyi ağlayarak izleyenlerde vardır

cennetten arsa veriyoruz diyecekler yakında ben onu geçtim hala bunu destekleyen insanlar var:45:. Eminim bizin yadırgadığımız bu sahneyi ağlayarak izleyenlerde vardır

az önce tvde bu konuyla ilgili konuşuyolardı cemaat vatikan taktiği uyguluyo diyolardı
anlamıyorum nasıl bu kadar saçmalayabiliyolar
resmen amaçları peygamberimiz de bizim arkamızda imajı yaratmak

az önce tvde bu konuyla ilgili konuşuyolardı cemaat vatikan taktiği uyguluyo diyolardı
anlamıyorum nasıl bu kadar saçmalayabiliyolar
resmen amaçları peygamberimiz de bizim arkamızda imajı yaratmak

aynen ablamda izleyince ilk bu lafı senin dediğini dedi
bunların bide twit meselesi vardı. peygamberimiz demişki twitleri ikiye katlayın :25::20::45:
töbe yarabbimm :18:

bunların bide twit meselesi vardı. peygamberimiz demişki twitleri ikiye katlayın :25::20::45:

canım ben öğrenciyken onların evlerine çağırıyolardı yemeğe filan
cidden inanıyolar peygamberimizin evleri ziyaret ettiğine her an geleceğine filan
gülenin o gelince önünü iliklediğini filan anlatıyolardı
insanları bu şekilde kandırıyolar heralde
öyle bi imaj yaratıyolar ki sanki fetullah gülen evliya
bi kere insan peygamberi görse bile bunu herkese anlatır mı ya
bi de tweetleri katla demesi ve buna inanmaları cidden çok saçma
aklım almıyo benim körü körüne inanıp destekleyenleri

canım ben öğrenciyken onların evlerine çağırıyolardı yemeğe filan
cidden inanıyolar peygamberimizin evleri ziyaret ettiğine her an geleceğine filan
gülenin o gelince önünü iliklediğini filan anlatıyolardı
insanları bu şekilde kandırıyolar heralde
öyle bi imaj yaratıyolar ki sanki fetullah gülen evliya
bi kere insan peygamberi görse bile bunu herkese anlatır mı ya
bi de tweetleri katla demesi ve buna inanmaları cidden çok saçma
aklım almıyo benim körü körüne inanıp destekleyenleri

aynen canım ya bunları bende biiliuorum ünide sınıf arkadaşlarım vardı. işte bu yaptıkları bardağı taşıran son damlaydı bence. umarım kendilerini sorgularlar. dini bu şekilde bişeyleri alet eden insanlara yazıklar olsun. bide hocayım hacıyım diye geçiniyo yurt dışına islamiyeti götürüyoruz bilmem ne bilme ne diyolar.

Son düzenleme:
:53::53::53: böyle izledim. hatta sonuna kadar izleyemedim sinirim tepeme çıktı. ateşle oynuyorlar farkında değiller! yazık yaaa Allah topunu ıslah etsin

Ben bu 'şefkat tepe' isimli diziyi ve stv kanalını en başından beri sevmiyorum .
Adam cehenneme gidiyor , şeytan olarak komik canavar koymuşlar başka programda adam karşısına almış ahirette sorguya çekiyor.
Şimdide peygamberimizi göstermişler . Hey Allahım zaten saçmalıyolardı en başından beri abartmışlar işi iyice!

Ben bu 'şefkat tepe' isimli diziyi ve stv kanalını en başından beri sevmiyorum .
Adam cehenneme gidiyor , şeytan olarak komik canavar koymuşlar başka programda adam karşısına almış ahirette sorguya çekiyor.
Şimdide peygamberimizi göstermişler . Hey Allahım zaten saçmalıyolardı en başından beri abartmışlar işi iyice!

aynen kesinlikle katılıyorum zaten saçmalıyodular iyice çığrından çıktılar

Tövbe estafurullah bu nedir yahu?
Hala açıp bu kanalı izleyenler de var hani.
Peh..

izleyenleri bir kenara koydum. malum tv aptallaştırıyor bir süre sonra ne izlediğini anlayamaz hale geliyorsun.
izlediklerine inananlar var:53: körü körüne bağlılar hemde inandıklarına

Stv'yi zaten izlemezdim.
Ne yapamaya çalıştıklarını da anlamıyorum.Videoyuda izlemedim.
Saçmalıklarına 1 dakika bile katlanamıyorum.

İslamiyeti doğru yaşamayan bir adamın ardından gidenlerin yaptığı dizinden ne beklenir ki...

Keşke bazı gerçekleri peşinden gidenlerde görse.

Şükür ki , bu gerçekleri son günlerde değil yıllardır biliyorum , şükür ki bir güruh peşinde din istismarına göz yumarak dinimi yaşamadım hiç .

Sahne mi ? Üzerinde konuşmam bile , yazık . Nice insan kandı peygamber efendimiz bizim arkamızda masallarına , artık hepten kanarlar korkarım .

bu kadar da saçmalanmaz
kamyon meselesini bende gördüm bi programda..bence bunlar insanlari dinden cikarmaya calisiyorlar. Ben almanyada yasiOrum hristiyanlar bile allah ve peygamber hakkinsa böyle birseyi ekrana getirmiyorlar reyting olsun diye bizimkilerin yaptigina bak allah islah etsin diyorum. Tv de gösterilen ve söylenen herseye inanmamak lazim

:53: onlarin beynini ikiye katlamak lazim belki ozaman dogru düzgün düsünürler..

herkesin kendi kullanabileceği bir aklı var.birilerini ilahlaştırıp peşine takılmanın bir anlamı yok.izlemedim ama yazılanlardan artık her şeyin cılkının çıktığı anlaşılıyor:50:

Back