Arkadaşlar SAglik OcaKlari mi kapalı?

bebeklinick

100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
28.071
1
40.766
548
Merhaba hanımlar bazı sağlık ocakları kapalı filan mı ?
Sağlık ocağına gideceğim kapı duvar
E kan vermem gerekiyor birde hormon testlerimi sağlık ocağında yaptirabiliyor muyum? Neleri yapmıyorlar neleri yapıyorlar acaba

Sağlık ocakları açık. Kalabalığı önlemek ve temas riskini azaltmak için gereksiz işlemler yapılmıyor. Kronik rahatsızlığı olup tahlille takibi yapılacak olanlar, gebe ve lohusalar, hastaneden istenen tetkikler ve aile hekiminizin muayenede gerekli gördüğü tahliller bakılıyor sadece. Vakaların yoğun olduğu illerde laboratuar çalışıyor mu bilmiyorum ama.

Bir de eğer tüm çalışanlar temaslı ya da pozitifse geçici olarak kapalı olabilir. Telefonla bilgi alabilirsiniz.

Tsekkur ederim bide doktorum ikide bi folik asit niye kullanmiyon kullan diyo.sebebi ne gebe değilim ki ben

Folik asit gebeliğe hazırlık amaçlı gebelik öncesi kullanılması gerekir. Gebe olduğunu ogrendiginizde genelde 6-7 haftalık olur gebelik.

Folik asit gebeliğe hazırlık amaçlı gebelik öncesi kullanılması gerekir. Gebe olduğunu ogrendiginizde genelde 6-7 haftalık olur gebelik.
Gebeliğe hazırlık asamasjnda benim FSH TSH lh amh gibi değerlere baktirmis olmam d vitaminimi olcturmem gerekmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…