• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar sadece 3 kutu puregona ihtiyacım var!! Elinde olan varmı??

canbebek

canım oğullarım.........
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
806
3
96
51
Tekirdağ
Arkadaşlar 3 kutu puregon lazım... elinde olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim.:çok üzgünüm:

benimde elimde bir kutu puregon 600 var bide açılmış bir kutu var içinde tahminen 200 ünite var15 gün önce açtım istersen onuda verebilirim

canım ben bunların kullanımını çok iyi bilmediğimden bişey sorucam. bu 600 lüğü nasıl kullanıcam peki. dr bana günlük 300 ünite yazmış. birde açılmış olan ilacı 1 hafta içinde tüketmek gerekiyormuş. canım bu 600 lüğün fiyatı nedir?:uhm:

ne desem yanlış olur 300lükle 600 lüğün arasındaki fark dozu bildiğim kadarıyla ama yine doktoruna yada bir bilene sor tam fiyat bilmiyorum ama 300 gibi düşünüyorum aslında bedava vermek çok isterdim ama bende zor durumdayım :çok üzgünüm:

jeyloo canım tabiiki eczanelerde var. ama mesela benim bahsettiğim ilacın kutusu 240 TL dr 8 kutu yazmış buda eder 1920 TL... bazı arkadaşların elinde kalıyor, ve uygun fiyata satıyorlar. hem onlar yararlanıyor hem biz

puregon 600 300 milyon diyorum yanında yarım kalan ilacıda istersen bedava verebilirim istersen elimde başka ilaçlarda var düşünürsen

canım merhaba ben açılmış puregonu 3-4 ay sonra kullandım herhengi bir problem olmadı ama tabi drunda sormanda fayda var için rahat etsin

sersevcim iyi cesaret valla... ayol nasıl risk aldın? yok ben açılmışın üzerinden 1 hafta bile geçse kullanamam... zaten çok pipirikli br insanım...sersev ben seni transfer döneminde takip etmiştim. hamilesin değilmi? allh kucağına almayı nasip etsin inşallah.... hani son kullanma tarihi geçmemiş hiç açılmamış olan ilaçlar var ya ben onlardan buluram istemiştim.kaydirigubbakcemile5

sersevcim iyi cesaret valla... ayol nasıl risk aldın? yok ben açılmışın üzerinden 1 hafta bile geçse kullanamam... zaten çok pipirikli br insanım...sersev ben seni transfer döneminde takip etmiştim. hamilesin değilmi? allh kucağına almayı nasip etsin inşallah.... hani son kullanma tarihi geçmemiş hiç açılmamış olan ilaçlar var ya ben onlardan buluram istemiştim.kaydirigubbakcemile5

valla deli cesareti heralde canım ben gonalf kullanıyodum ilaçlarım bitince elimde puregon vardı yumurtlama tedavisinden kalan yarım olanını kullandım allaha şükür bi sorun olmadı evet canım ikizlerime hamileyim 14 haftalık oldular amin canım cümlemizin kucağına almaya nasip etsin inşallah

Back