Kontakt Lens Arkadaşlar Quartzo mu ? NC Verde Marine mi ?

NesSquik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
41
0
Arkadaşlar alıcam fakat ikisi arasında kararsız kaldım mümkünse nc marinenin ve quartzonun fotoğraflarını paylaşır ve beni bilgilerinizden faydalndırırsanız cok sevinirim..

Tatlım. Verde marine baya bir yeşil yanılmıyorsam gözde koyu tok bir yeşil duruyor.
Quartzo ise gri... Gri ve yeşil duruyor. Yani rengi koyu yeşil gibi değil. Gri ama genellikle yeşilimsi duruyor.

Ben Verde marine hiç kullanmadım ama resimlerden yola çıkarak bir fikir vermek istedim sana Vetman10 sana yardım edecektir kesin kaydirigubbakcemile2

Ben sana resim koyayım netten bulduklarımdan...

Eklentiler

• $CHARM VERDE MARİNE.jpg
    $CHARM VERDE MARİNE.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 1.076
  • $gorsel_6568yfj43m8h.jpgcharm verde marine.jpg
    $gorsel_6568yfj43m8h.jpgcharm verde marine.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 309
İlk eklediğin çocuğun gözündeki lens verde marine değil charm verde kaydirigubbakcemile2 Yanlış karar vermene sebep olmasın. Verde marine ikinci resimdeki.

quartzo daha güzel kesinlikle :)

canım, peki nasıl bir yeşil var uzaktan dikkat çekiyormu, yoksa normal bir yeşilmi çünki ben senin albümüne baktım, flashlı olan fotoğrafta tam istediğim yeşildi:KK12:, ama gün ışındakinde soluk bir yeşil gibi geldi bana sanki, tabi sana lafım yok lensi cok güzel taşımışsın canım, rengi özellikle saç renginle ve ten renginle çok uyum sağlamış

X