Arkadaşlar özel ders grubuna 4. kişiyi arıyorum...

aslinalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
120
2
Kızlar selam:) ben de çok istiyorum yüzme öğrenmeyi ama bende de su korkusu var dahası olmazsa olmazlarım var mesela hoca bayan olacak suyun temizliğinden emin olcam su 240 cm falan değil maksimum 140 cm olcak yani boyumu geçmeyecek havuzda hiç erkek olmayacak! ve ben Beşiktaş'ta oturuyorum bu havuz mümkünse evime çok uzak olmayacak ve özel ders olacak ve pahalı da olmayacak.. Çok şey mi istiyorum? bence çok şey değil nitekim buldum da böyle biryer. Balmumcu da lüks bir otelin havuzunda annem ben kardeşim ve bir arkadaşım 4 kişi özel ders için toplamda saatlik 230 TL vermek üzere anlaştık güvenilir bir hocayla fakat arkadaşım son anda gelemeyeceğini söyledi ben de şimdi 4. arkadaşımın yerini dolduracak birini bulabilmek için burdan sesleniyorum. gelecek olan kişi saatine 57,5 Ödemiş olacak tahlil falan istenmiyo zaten otel yönetimi sorumlu havuzdan çünkü havlu ve terlik de ordan gelen arkadaşım sadece mayosu ve bonesini alıp gelecek. Talip olan varsa bana özelden mesaj atsın lütfen :)

Bir şeye daha açıklık getirmek istedim, bu 4. kişi falan diyorum ama yanlış algılanmasın öyle grup dersi değil bu 2 saat size sıra gelecek diye beklemiyosunuz, bildiğiniz özel ders 1 saat sizinle ilgileniliyor ama 4 kişi birden gittiğimiz için indirimli oluyor. Mesela 4. kimse çıkmasa biz yine gidiyoruz 3 kişi olarak ama işte 3 kişi için toplam fiyat o zaman 190 a geliyor yani kişi başı 60 küsür TL oluyor saatlik ücreti.

hadi kızlaaarr acele cevap bekliyorum valla. ben araştırdım internet sitelerinde cemal kamacı var ama yükseklik 240 cm ayrıca hoca tependen doğru sana komut vererek öğretiyo yüzmeyi yani kendine güven orda sıfırrr he o daaaaa 10 kişilik grupta sana ne zaman sıra gelirse :KK50: eee? özel yüzme dersleri de heryerde saati 100 TL aslında bu benim aldığım kursta da 100 TL kişi başı saat ücreti ama özel derse toplu katılım olduğu zaman grup indirimi oluyo ondan faydalanmak istiyorum antrenöre 1 Haziran' da gelirim dedim onu da söylemiş olayım bu arada. Çok fena kafaya koydum valla öğrencem şu yüzme işini. hem de stil de öğrencem :))

Son düzenleme:
UzmaN .!.:
Merhaba aslinalan,

Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı forumunda bir ihtar aldiniz.

Sebep:Konu başlıklarınız içeriği yansıtsın ve lütfen harf uzatmaları yapılmasın..Teşekkürler..
--------------
Konu başlıklarınız içeriği yansıtsın ve lütfen harf uzatmaları yapılmasın..Teşekkürler..
--------------

Bu ihtar için 5 puan aldiniz. İhtarin süresi dolana kadar Foruma veya belirli kısımlara erişiminiz kısıtanabilir. Ağır ihlaller için verilen ihtarların süreleri sınırsızdır yani bitmez.

Orjinal Mesaj:
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...una-4kisiyi-ariyoruuuummmmm.html#post19203520
Kızlar selam:) ben de çok istiyorum yüzme öğrenmeyi ama bende de su korkusu var dahası olmazsa olmazlarım var mesela hoca bayan olacak suyun temizliğinden emin olcam su 240 cm falan değil maksimum 140 cm olcak yani boyumu geçmeyecek havuzda hiç erkek olmayacak! ve ben Beşiktaş'ta oturuyorum bu havuz mümkünse evime çok uzak olmayacak ve özel ders olacak ve pahalı da olmayacak.. Çok şey mi istiyorum? bence çok şey değil nitekim buldum da böyle biryer. Balmumcu da lüks bir otelin havuzunda annem ben kardeşim ve bir arkadaşım 4 kişi özel ders için toplamda saatlik 230 TL vermek üzere anlaştık güvenilir bir hocayla fakat arkadaşım son anda gelemeyeceğini söyledi ben de şimdi 4. arkadaşımın yerini dolduracak birini bulabilmek için burdan sesleniyorum. gelecek olan kişi saatine 57,5 Ödemiş olacak tahlil falan istenmiyo zaten otel yönetimi sorumlu havuzdan çünkü havlu ve terlik de ordan gelen arkadaşım sadece mayosu ve bonesini alıp gelecek. Talip olan varsa bana özelden mesaj atsın lütfen :)

Saygilar

Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı

Merhaba,
Ben bu ihtara bir anlam veremedim "ceza aldınız" tabirine de anlam veremedim. konu başlığınız içeriği belirtsin demişsiniz- evet belirtiyor! harf uzatmaları yapılmasın demişsiniz harf uzatması da göremedim sadece 3 nokta koymuşum hiç de farkında değildim, ha gerçekten bu hataları işlemiş dahi olsaydım şimdiye kadar gördüğüm en kalitesiz yaklaşımdı bu sizinkisi. Lütfen üyeliğimi derhal iptal edin. Sizden(Kadınlar Kulübü Forumu'ndan) tek bir mesaj dahi istemiyorum bundan böyle. Benden size tavsiye, apaçık bir yalan beyan veya ahlaksızlık veya sataşma görmeden de insanlara böyle mesnetsiz tuhaf cezalar kesmeyin. İyi günler.

hadi kızlaaarr acele cevap bekliyorum valla. ben araştırdım internet sitelerinde cemal kamacı var ama yükseklik 240 cm ayrıca hoca tependen doğru sana komut vererek öğretiyo yüzmeyi yani kendine güven orda sıfırrr he o daaaaa 10 kişilik grupta sana ne zaman sıra gelirse :KK50: eee? özel yüzme dersleri de heryerde saati 100 TL aslında bu benim aldığım kursta da 100 TL kişi başı saat ücreti ama özel derse toplu katılım olduğu zaman grup indirimi oluyo ondan faydalanmak istiyorum antrenöre 1 Haziran' da gelirim dedim onu da söylemiş olayım bu arada. Çok fena kafaya koydum valla öğrencem şu yüzme işini. hem de stil de öğrencem :))
Merhaba.... Naptınız acaba, öğrenebildiniz mi?

X