• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var.YARDIM!

maviszeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
48
0
36
Niğde
kızlar oğlum 6 aylık ve ek besinlere geçtik ama oğlum sadece kaşık maması aptamil süt ve meyve olarakta elme yiyor.aynı zamanda emiyor.ama kesinlikle sebze yemiyor sürekli deniyorum ama bi kaşık verıyorum hemen öğürüyor.zorlarsam kusuyor ben de zorlamıyorum ama hiç yemıyor napıcam cok uzuluyorum alısmassa ya hıc yemezse sebze.ben patatesi havucu kup kup dograyıp haslıyorum pure halıne getırıyorum blendrla birazda zeytin yağı.brokolı eklıyorum bazen ama hiç bi şekilde yemiyor.baska nasıl yapabilirım.önerilerinizi beklıyorum kızlar.

bebekler yemiyorsa anne sütü aldığı müddetçe bence fazla zorlamamak lazım. bir kaç hafta sonra tekrar denersin bu kadar endişe etme daha küçük. onlar çok çabuk huy değiştiriyor çünkü. Benim oğlum ne versek yerdi o kadar ki milletin evine gittiğimizde nazar değecek korkusuyla yemese diye içimden geçirirdim. Ama yaşına girdikten sonra ağzına bir şey sürmemeye başladı nerdeyse, sadece anne sütü alıyor bile denebilir hatta kocaman bebek oldu artık. Bu kadar endişelenme, bikaç hafta bi sadece yediği şeylerden ver, sonra tekrar sebze dene

Back