arkadaşlar önemli ..

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.495
merhaba 22 yaşında kız kardeşim var ..Kendisinin iki adet dönemi de 17 şer gün gecikmeli olmuş ve bu adet dönemi 12 gündür devam ediyormuş ..Ağrılı sızılı değilmiş bu sefer ama daha önceleri baya ağrılı oluyordu ..Sizce bu normal mi iki ay gecikip ,12 gün sürmesi ..Tecrübelerinizden faydalanabilir miyim
Bu arada kızkardeşim bekar ..
Kontrolleri nasıl oluyor korkuyor da kendisi ..

Yumurtaliklarinda bir problem olabilir. En kisa zamanda jinekologa gitsin adet 10 gunden uzun surerse normal sayilmiyor. Doktor istemedigi bir muayeneyi zaten yapamaz. Rahat olsun. Eger daha rahat konusayim hemen isimi halledeyim diyorsa ozel hastaneyi tercih edebilir. Enfeksiyon olabilir. Gecmis olsun

Tabiki normal degil arkadasim muhtemelen kist var hormon tedavisi veriyolar duzene sokmak icin ayrica evli olmayan bayanlari ultrasonla muayene ediyolar canim

10 günden fazla olması normal değilmiş. Merak etmeyin istemediğiniz şekilde muayene etmiyorlar. Ben de gitmiştim ordan biliyorum.

Yumurtaliklarina baktirmasi lazim.
Eger bakireyse idrarini tutturup karnindan bakiyorlar, korkacak bir sey yok.

ultrasonda bakarlar. bir de hormonlarına bakarlar. korkacak bir şey yok kontrollerde.

Yumurtaliklarina baktirmasi lazim.
Eger bakireyse idrarini tutturup karnindan bakiyorlar, korkacak bir sey yok.

evet bakire ,teşekkür ederip cevabınız için ..İki ay üst üste olunca korkmuş ,ama geçen ay 5 gün bu ay 12 gün anormal geldi bana da ..

Bekarlara oyle kolay kolay alttan muayene yapmiyolar.zaten istemiyosa hicbi doktor zorla yaptiramaz ozel.bi hastaneyi tercih ederseniz.daha rahat edersiniz.cok gecmis olsun aman ihmal.etmeyin

evet bakire ,teşekkür ederip cevabınız için ..İki ay üst üste olunca korkmuş ,ama geçen ay 5 gün bu ay 12 gün anormal geldi bana da ..
Rica ederim.
Yani cok önemli bir sey degildir diye düsünüyorum, bir cok sey etkilemis olabilir. Hormonlarina bir baktirin mutlaka, bir de yumurtaliklar önemli.

teşekkür ederim umarım korkulacak bir şey değildir ...Geçen ayda 17 gün gecikmiş ama 5 gün sürmüş bu ay 12 gün sürünce telaşlanmış ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…