arkadaşlar nolur cevap ????

• Konu Sahibi Konu Sahibi GTY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GTY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
313
319
158
sorum şu; geçen sene temmuzda evlendim nisanda yasmin hapını bıraktım ve hala hamile kalamadım normalde adetim 5 gün sürer ve yoğun bir şekilde gelirdi (kusura bakmayın).. ama hapı kullanmaya başladığımdan beri adetim 3 güne düştü ve az geliyor acaba daha hormonlarım düzene girmedi de ondan mı hamile kalamıyorum??

not: adetim düzenli bir şekilde 29 günde bir geliyor ve yumrtlama döneminede dikkat ediyoruz

doktora gorun bence canım ne kadar dogru bılemem ama dogum kontrol hapları bıraktıktan snra bı sure daha koruyormus dıye duymustum

Merhaba cnm.ben de 8 ay kadar kullandım.düğünden 1 ay önce başladım.2012 yılının kasım ayında bıraktım.4 ay kadar eşim korundu.nisan ayında çocuk istediğimiz için korunmayı bıraktık ama olmadı.doktora gittim, arkadaşın dediği gibi hap korumaya devam ediyordur 1 seneye kadar olmazsa tedavi başlatırız dedi doktor.Eylül ayında hamile kaldım.Bazılarında koruma devam ediyor,bazı insanlar da kullanırken bile hamile kalabiliyor.Doktora danış istersen..

Son düzenleme:

slm cnm bnde hapla korunurken reglim azalmıştı. bıraktıktan snra 3 ay kadar yine az geldi. ama 4. ayda eski haline döndü. 6. ayda da hamile kaldım. aynı senn gibi reglim de düzenli geliyordu 28 günde bir. regl eski haline gelince hapın etkisi geçti diye düşünüyorum bn.

çok teşekkür ederim kızlar.. o şekilde düşünüyordum bende en azında içim biraz rahatladı. bu ay 7 ay olcak hapı bırakalı inşallah bende hamile kalırım :)

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlar.. o şekilde düşünüyordum bende en azında içim biraz rahatladı. bu ay 7 ay olcak hapı bırakalı inşallah bende hamile kalırım :)

başka bir sıkıntı yoksa kalırsın inş. canım merak etme.ben sebepsiz hamile kalamadığımı düşünüyodum ama doktor alttan ultrasonda bakınca pko var,yumurtalıkların tembel dedi.şaşırdım.1 ay öncede aynı hastanede başka bi doktora gitmiştim tertemiz,hiçbirşey yok yumurtalıkların aktif dedi gönderdi.belli olmuyo yani en az 2-3 doktorun görüşünü almak önemli.birde folik asit kullanmaya başla derim(tabiki doktoruna danışarak).ben hamile kalmadan 3 ay önce başladım.kanda değerlerim normal çıkınca doktor tebrik etti.böyle araştıran,bilgili hamillelerin olması çok güzel flan dedi.sevindirik olmuştum o zaman.

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım ( biraz doktor da korkutuyor beni açıkcası ) ama mecburuz.. folik asiti değerlendireceğim bi kaç yerde de okumuştum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…