- Konu Sahibi zorunlualandemek
Ayy bu kadar kolaysa biz neden ugrasiyoruzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma kız ben 3 aydır uğraşıyorum yumurtlama tarihini takip ettiğim halde hahahahhaAyy bu kadar kolaysa biz neden ugrasiyoruzzz
1 ayı geçmiş illaki görürdü19 temmuzdaydı ilişki olsa görür müydü acaba çok tedirginim bi doktora yazdım kan testi şart karından ultrasonla görülmez diyor
Onu sordum kendimeAyy bu kadar kolaysa biz neden ugrasiyoruzzz
Canım üzülme böyle bi gebeliğin gerçekleştiğini düşünmüyorumYok öyle ilişki değil sadece elbiselerle sürtünme oldu sonra o eliyle beni boşalttı onun elinde kendi zevk suyu var mıydı yoo muydu onu bilmiyorum penis vajina teması hiç olmadı
1 sene olucak valla takla atmadigim kaldi... keske bu kadar kolay olsa gerçekten bu tarz şeyleri okuyunca dalga mi geciyolar diye dusunmuyor değilim bazenSorma kız ben 3 aydır uğraşıyorum yumurtlama tarihini takip ettiğim halde hahahahha
Dalga gecer gibi hey Allahim yaOnu sordum kendime
Canım üzülme böyle bi gebeliğin gerçekleştiğini düşünmüyorum
Benim 6 haftalıkken de görmedi rahmim ters olduğu için belki böyle de olmuş olabilir doktorunuza alttan bakmasını söyleyinArkadaşlar adet düzensizliğim var diye kadın doğuma gittim karnımdan ultrasonla yumurtalıklara baktı gebelik olsa görür müydü nolur bilem biri yardımcı olsun lütfen
Bakireyim ve bekarım söyleyemem ama rahmim ters değil görür müydü olsaBenim 6 haftalıkken de görmedi rahmim ters olduğu için belki böyle de olmuş olabilir doktorunuza alttan bakmasını söyleyin
Bekarım bakireyim reşitim ama yaşım küçük bazı doktorlara yazdım olabilir gibi konuştular korktum bende1 sene olucak valla takla atmadigim kaldi... keske bu kadar kolay olsa gerçekten bu tarz şeyleri okuyunca dalga mi geciyolar diye dusunmuyor değilim bazen
Bakireysen nasil hamile kalicaksinBekarım bakireyim reşitim ama yaşım küçük bazı doktorlara yazdım olabilir gibi konuştular korktum bende
Teşekkür ederim sağolunOnu sordum kendime
Canım üzülme böyle bi gebeliğin gerçekleştiğini düşünmüyorum
Aile hekimine haber veriliyor aile hekimi de aileyi bilgilendiriyor diye okudum korktum bide hastaneye gidince utanıyorum herhangi bişey anlatmaya söylemeyeBekarken o kadar beta HCG yaptirdim bir kez olsun ailem görmedi nasıl hastanelere nasıl doktorlara gidiyorsunuz da aileniz görebiliyor veya haberi olabilir. E nabizda deseniz zaten tahlil sonucunu kaldırabilirsiniz hadi o ihtimali de geçtim özel hastaneye gittiginizde zaten herşey halloluyor
Arkadaşım doktor senin özel bilgilerini ailen dahil kimseyle paylasamaz yasak 18 yaşının altındaysan sıkıntı olurAile hekimine haber veriliyor aile hekimi de aileyi bilgilendiriyor diye okudum korktum bide hastaneye gidince utanıyorum herhangi bişey anlatmaya söylemeye