Arkadaşlar bende 19 mayısta evleniyorum geçen hafta sağlık raporu için aile hekimimize gittik bizi önce verem savaşa yolladı ciğer filmi çekildik sonra nüfus memurluğuna gidip evlilik ehliyet belgesi(sabıkalı nüfus kayıt örneği) aldık daha sonra sağlık ocağına yani aile hekimimize geldik tam kan vericez ben zaten korkuyorum nişanlım teselli ediyo 1 tüpcük alcaz acımaz ben elini tutarım vs. cesaret alarak gitmişim zaten kan alma odasına aman tanrımmm bir bakarım ki bana 2 büyük 1 orta boy tüp verdiler bunlar senin diye ama nişanlıma 1 büyük tüp hooop dedim noluyor bunlarda ne ? Ama kan alan hemşire acı gerçeği söyledi 1 tüp kan Aids,hepatit b,hepatit c,frengi birde kan grubuna bakıyorlar ortak tüpümüz bu ama benim diğer 2.büyük tüp kadınlık östrojen hormonu tatbiki için orta boy olan ise t3 , t4 yani guatr içinmiş kanı verdim ama ağlamaktan morardım inanın acıdan değil sinirden ayrımcılığa bakınız ya (çaktırmyın doktor erkek diye uyuzluk yaptığını düşünüyorum hala ) Ama bu testlerin işlermlerin hepicisi ücretsizdi.
Sevgiler.