- Konu Sahibi Gecelerin yargici lavinya
Arkadaşlar başlıktan anliyacaginiz üzere Bi derdim var sizce sorun bendemi yoksa çevremdeki insanlardami anlamadım geçen yaz annemlerle tatil yapicaktik aşağıdaki komşum ben eşimle alisveristeyken kocası bacağından bıçaklamis annem aradı böyle olmuş kızım dedi polisi aradım yardımcı oldum sonra benim evime sürekli gelmeye başladı tabi Allahin her günü sabah 9 da akşam 5 te gider oldu evime bu kadın belli etmeye çalıştım anlamadı o yardımcı olduğum günden beridir hemde kocası kaşını patlatmış gecenin Bi saatinde acile götürdüm eşimle dikislerinin pansumanini ben yaptım sahur vakti kapım çaldı açtım sokakta kalmış sokağa atmış kocası sahurunu yaptırdım yatak açtım kapının anahtarını verdim rahatça yatsın diye üzüldüm sonuçta bende kadınım dedim yardımcı oldum 7 Yaşında Oğlu 14 yaşında kızı var oğlu otizm ilacı kullanıyor ama otizmli değil hiperaktif diye doktor yazmış dedim içime yazık ediceksin çocuğa yapma dedim çocuk bunlar dedim dinlemedi çocuk evdeki sorun yüzünden 2 kere otizim ilacını komple bitirmiş beni çağırdı bu komşum hemen ambulansı aradım arka arkaya 2 ay içerisinde çocuk zehirlenme yaşadı psikolog çocuğun intihar etmek istediğini söylemiş tabi tutanak tutulmus kadın sorumsuz diye eşim dediki bunlar başına iş açacak sen yaptın yapacağın iyiliği görüşme dedi kadın geldiğinde gelme evime dedim 1 ay oluyor bunu diyeli bir baktım arkamdan dedikodular çıkmış kimseyle sorunum yok kendi halimde evde oturuyorum dedikodu sevmem tasiyani sevmem açık sözlü dobra insanım yalan dolan hayatta söyleyip içimde tutamam ben bu kadın instada fake hesapla kadın diye erkeğe bacağını göstermiş bende instayi silip Kaldirmistim yuvası yıkılmasın diye onun rızasıyla tutmuş arkamdan neymiş ben üvey oğluma dayak atiyormusum yemek vermiyormusum okula götürüp getirmiyormusum ben bunları bu yalanları okulun bahçesinde oğlumu beklerken apartmandaki 2 komşunun ağzından duydum döndüm dedimki adımı verdiniz yalan konuşmaya utanmıyorsunuz iftira atıyorsunuz dedim yok biz demedik şundan duyduk deyip özür dilediler benden üvey oğlum demek istemiyorum 3 yaşından beridir evladım olmadı diye pamuklara sardım ben onu o şekilde büyüttüm öz evlat yerine koydum benim kopyam oldu huyu suyu aynı ben oda beni anne yerine koydu o kadar bagliyizki anlatamam eşim bile kıskanır bugün 8 buçuk gibi kadının tabağı bizde kalmış 50 lirada borcu vardı bana oglana dedimki git şu tabağı ver parası oluncada paramı versin de dedim bulaşık yikiyordum o anda birden mutfakta o kadının bagirmasini avazı çıktığı kadar yirtindigini duydum oğlan ağlayarak eve geldi anne bana bağırdı Bi yeri yiyorsa kendi gelsin döver yollarım dedi dedi üstüme hırka aldım aşağı indim dedim çocuğa neden bagirdin yaptığın ayıp kotulukmu yaptım sana şu zamana kadar yazıklar olsun nankör dedim apartman içinde yirtindi kadın senle uğraşılmaz dedim yukarı çıkarken tefeci diye bağırarak iftira attı millet dışarı çıktı dedim hayırdır sen kime dedin ev hanimiyim öyle işlere bulasmam utanmiyonmu arkamdan böyle konusuyon duydum hepsini dedim yukarı evime çıktım kapıyı açtım elinde 10 lira para kapıyı kapatmaya çalışıyorum kapımı zorladı bu sefer oturduğum kattakiler çıktı dedim öylemi kadın olsaydın instada kocanı boynuzlamazdin dedim ağzımdan kaçtı ondan sonra daha çok bağırdı apartmanı birbirine kattı içeri girdim eşim dediki ben sana demedimmi bu kadın başını agritacak iyilik ettin bak denize attın dedi bundan 5 ay önce de yan komşum sarimsak istedi bendede yoktu veremem yok dedim vereceksin diye ısrar etti olmayan bir şeyi veremem dediğim halde hakaret etti bende sinirlendim topuklu ayakkabıyı kafasına attım çok daraldım sizce bu insanlar neden benle uğraşıyor zararımız yokken anlamıyorum artık aklım almıyor eşim araba tamir etmeye bayılır arabanı yapma buraya park etme diye esimlede uğraşıyorlar zaten okul tatil olunca tasinacaz ama bu insanların tiniyetini inanın anlamıyorum ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz