Canım öncellikle şunu söylemeliyim, bu bahsettiğin eşinin durumu bağımlı bir ilişki örneği.. ve bu normal değil, psikolojide bunun bir karşılığı var,eşin psikolojik yönden henüz doğmamış yani olgunlaşmamış.. Bence biraz sabırlı ol, ve profesyonel bir yardım almayı dene..ona nasıl yardımcı olabilirsin bunu öğren..
Ayrıca şu da sevindirici bir durum, demekki eşin bağlanmayı ve sevmeyi biliyor.. Annesini seven erkekten korkulmaz derler, seninki biraz dozu aşmış tabi Allah dayanma gücü versin inşallah, ama inanki düzelmeyecek bir durum değil.. Sabırlı ol, gün gelicek annesinden ---> sana geçiş yapacak merak etme.. (Annesini sevmiyecek demek istemiyorum,yalnış anlaşılmasın) ama öncelikleri değişmeli, normal olgunlukta bir insanın önceliği kendi ailesi,yuvası olmalı.. ki bu da olacaktır inşallah... benim tavsiyem dediğim gibi bir BİLİRKİŞİ'den yardım almak
inşallah herşey yoluna girer..
bu arada ben de yukarıdaki yorumlarımı katıldığım kişisel gelişim seminerlerinden esinlenerek yaptım..Psikologlar bu tür bir bağımlı ilişkiden bahsetmişti,paylaşmak istedim..
Ayrıca şunu da belirtmek isterim, her erkek sevidigini sözle ifade edemeyebilir..bu sonradan öğrenilen bir şeydir,(erkekler duyguları ifade etmeyi kadınlardan ögrenirler)
herkesin tarzı farklıdır..seni sevidigini hareketleriyle belli edebiliyorsa sorun yok..
(edemiyorsa da onu da ögrenir) :) Bunları yumuşak bir dille ona anlatabilirsin, konuşarak herşey hallolur.. Allah yardımcın olsun...