Betadan biraz da olsa anlaşılmaz mı sizce yükselme vs olursaErken gebelik testinde negatif çıktıysa kan verme bence biraz daha bekle
İkizlerde beta aşırı katlanıp artar ama en doğrusu ultrasonBetadan biraz da olsa anlaşılmaz mı sizce yükselme vs olursa
Kan vermek için ne kadardan beklemeliyim , acilden ne diyip kan vereceğimİkizlerde beta aşırı katlanıp artar ama en doğrusu ultrason
Neden ikiz olarak yorumladınız pekiBitanem acile gidip yapacağın bir şey yok…
Kritik bir durum değil ki…
İkizse hayırlı olsun değilse de hayırlı olsun…
Dinlen sen haftaya gözükür…
Ben kan verip betaya bakmak istedim yükselme vs varımdır diye aklımda soru işareti kalmasın diye amaBitanem acile gidip yapacağın bir şey yok…
Kritik bir durum değil ki…
İkizse hayırlı olsun değilse de hayırlı olsun…
Dinlen sen haftaya gözükür…
Ben kan verip betaya bakmak istedim yükselme vs varımdır diye aklımda soru işareti kalmasın diye ama
Ayyy soruları karıştırmışım sizin sorunuzla başka bir soru cevaplamışım karışıklık olmuşNeden ikiz olarak yorumladınız peki
Benimkini de yorumlarsanız sevinirim ihtiyacım var çünküAyyy soruları karıştırmışım sizin sorunuzla başka bir soru cevaplamışım karışıklık olmuşçok sori
Bunu demiştim sana arkadaşım, dört gün daha bekle tekrar erken gebelik testi yap bence…Erken gebelik testinde negatif çıktıysa kan verme bence biraz daha bekle
Sağlık ocağı mı daha erken sonuç veriyor yoksa acile gidip e nabızdan mı , acile gidip ne demem gerekiyor kiBunu demiştim sana arkadaşım, dört gün daha bekle tekrar erken gebelik testi yap bence…
Sağlık ocağına verirsen pazartesi alırsın sonucu acile gebelik şüphem var dersin kan verirsinSağlık ocağı mı daha erken sonuç veriyor yoksa acile gidip e nabızdan mı , acile gidip ne demem gerekiyor ki
Ben de senin gibiydim. Hiç düşünme git acile gebelik testi yaptırmak istiyorum de yapıyorlar. Ben bu şekilde kaç kere gebelik baktırdım sıkıntı olmazSağlık ocağı mı daha erken sonuç veriyor yoksa acile gidip e nabızdan mı , acile gidip ne demem gerekiyor ki
Bir de acilden verirsen hemen çıkar. Sağlık ocağı uzun sürüyor.Sağlık ocağı mı daha erken sonuç veriyor yoksa acile gidip e nabızdan mı , acile gidip ne demem gerekiyor ki