arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcın olsun öncelikle ama şunumda unutma 1 kere yapan ve bunuda karşıdaki affederse herzaman yapar yapıp yapmadığını bilmiyorsun acabayla yaşamakta çok zor hasta edersin kendini birde şöyle düşün aynı sorun eşinde olsaydı onun yaptıklarının 1 tanesini yapışaydın seni kapıya çoktan koymuştu o yoldan çıkmış bir kere anlamıyorum ya erkeğin bi hastalığı oldumu kadın sonuna kadar yanında kadının oldumu hemen soluğu başka yerde alıyorlar ya

Canim basta cok gecmis olsun. Bide esine gelince durustluk muthis bisey ama genelevdeki kadinla olup sora pis pis senin koynundami yatcak. Allah gostermesinde hos bisey degil bu. Takip etme derim ben. Bi kafani toparla. Sorada bu telefon konusmasini diydugunu ona soyle. Hatta bizden once demeliydin bence. Allah yardimcin olsun arkdsim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geneleve giden bir adamla hayat geçirmeyi bırak aynı yatağa giremem iğrenirim bi kere o kadınların taşıdıkları hastalıklar pislikler ayyyy iğrenç yaaa
siizn yerinizde olmak asla istemem ama ben olsam o kadar sabırlı olmaz konuşmaları duyduğumu söyler ortalığı ayağa kaldırırdım ve çoook yüksek ihtimal boşanırdım. midem bulanır o adamla brilikte olamam zaten

burda kocanı elde tutmaya uğraşacak bi durum kalmamış artık. Ben senin yerinde olsam daha uzatmam bu işi, bitmiş zaten.

Neden mi bitmiş?

1-Cinsellik ihtiyaç değildir, boşalmak ihtiyaçtır ve bunu da kendi kendine zaten yapabilir. İlla Biriyle birlikte olmasına gerek yok. Siz yardım edersiniz, yine ön sevişmeleriniz olur vs.. İlla cinsellikle adam elde tutulmaz..

2-Geneleve giden bi adam ordaki pislik yuvasını hazmedecek biridir ki üstelik evli olarak bunu yapması karısına yatağına evine de o pisliği bulaştıracaktır demektir.

3-Adam seni çok sevse tedavi olman için bu problemi aşman için sana yardımcı olur, daha da kendi haline bırakıp seni rencide etmez.

4-Sen bundan boşan tedavini ol, sonra bul "doğru" bi adam onla evlen.

NOT: Bi arkadaşım vajina kaşıntısı nedeniyle doktora gitmişti doktor kızım sen kaç kişiyle birlikte oldun vajinan çöplük gibi olmuş demiş. Arkadaşım da azarlamış doktoru ne diyosunuz siz ben evliyim diye. Doktor da kızım o kadar çok mikrop var ki bu sadece farklı kişilerle cinsel ilişkiye girince olur demiş. Arkadaşım ben kocamdan başkasıyla olmadım deyince, doktor direkt kocan genel eve gitmiş demiş. Adam o pisliği karısına bulaştırmış düşün...

Son düzenleyen: Moderatör:
sen kendindemisin ne biçim bi hayatın içinde olduğunun farkındasındır umarım öyle bi konuşmayı duyduktan sonra nasıl hala onun yanında olabiliyosun senin rahatsızlığınla ilgilenmeyen sana sadık kalamayan ve seni aldatan bi adamla nasıl bi arada duruyosun hadi normal karşıladın diyelim nasıl kıyameti koparmıyosun bunun affı olurmu adam seni düşünsün önce kendi uçkurunu düşüneceğine tedavi olmana destek olsun yanında olsun bu nasıl bi hayattır ya siz aile olduğunuza eminmisiniz bunu bi düşün seni düşünmüyor o adam sadece kendini düşünüyo

midem bulandııııı pislik herif madem yapıyosun bu bo.u temizlen bariiiii

midem bulandııııı pislik herif madem yapıyosun bu bo.u temizlen bariiiii

adamın kendi spermine bulamış genelevdeki kadının mikropları o da karısına bulaştırmış. ne cesaret var bu adamlarda ya...Korunma filan da yok Allahın cezalarında

adamın kendi spermine bulamış genelevdeki kadının mikropları o da karısına bulaştırmış. ne cesaret var bu adamlarda ya...Korunma filan da yok Allahın cezalarında

o genel evlere gidenlere insan gözüyle bakamıyorumki birde bu insan evli yani Allah kimsenin başına vermesin böylelerini

İğrenç yaaa... :18:

Ya özgüvenin zaten yerlerdeydi ya da bu adam psikolojinin içine etmiş,bence sen o adamı bırak kendini sorgula.böyle bir hakarete nasıl dayanabiliyorum diye bir düşün.adam geneleve gidecek kadar midesizleşmişse sen de bunu hazmedecek kadar kendini kaybetmişsin.acilen bir pdikoloğa görünmen lazım.sorun cinsellik falan değil,hamile kalıyoruz eşimiz aylarca dokunmuyor,çocuk oluyor yok lohusalık yok ağrı sızı derken birkaç ay daha geçiyor.baba olan herkes genelevde mi geçiriyor günlerini? Daha çok şey söylerdim ama neyse...vajinusmusla uğraşan bir arkadaşımın eşi onun tedavisiyle 5 yıl uğraştı.sabretti adam,çünkü bir insan o, içgüdüleriyle yaşayan bir canlı (o canlının içini siz doldurun ben söylemeyeyim artık) değil!!!!

Ulan ne biçim arkadaş bunlar be
insan utanır hani bir bok yiyeceksen kimseye söylemede adam sansınlar

sizdeki problem ne hiç bir şekişlde birlikte olamıyormusunuz ?

Cok saskinim, bu cok igrenc bir sey. O telefon muhabbeti de ne dir öyle ya?? Böyle bir adamla ayni yatak ta bile yatmam, yüzünü bile görmek istemem. Eger seni sevse, böyle sacma sapan seyler yapacagina, tedavi olmanda sana yardimci olurdu!! Karsina al acik acik konus derim, bu böyle süreceksede ayrilmalisin

okuduklarıma inanamadım şuan. ne yapacağınızı bilmiyor musunuz; koyacaksınız tekmeyi bi tarafına gitsin kimle yatıp kalkacaksa yapsın... evlenirken söz veriyoruz hastalıkta sağlıkta diye dimi allah korusun ilerde rahatsızlansanız bu adam mı bakacak size. siz buna evlilik mi diyorsunuz bırakın allah aşkına güzel arkadaşım bu ne biçim saçmalıktır ya......

bu kadar zamandır bırseyyapmadıysan kusura bakma ama olacak olan budur yanı ne bekleyebılırısnkı
ılla kocanlamı gıtmelıydın doktora ooooo

Yok vajinismus değil yanlış yazmış vajina genişlemesi heralde..ama kız gerçekten zor durumda 18 yaşında ailesi yok gibi ,annesi annannnesi ve teyzesine bırakmış evlenmis..lise terk kiz inşallah bir şekilde cesaret gelir bırakır o adamı gencecik kız

cok zor ya
madem boyle bısey var neden bu amelıyatı olmuyor yanı bu kadar etkılıyorsa
adamlarda ne nankor evlenmeden canımsın kanımsın der

oha yaaa agzım acık okudum resmen arkadasşlara bak senin kocanında sucu var ama nefret ettim su an tiksindim sana yapılan bu revamı madem öle doktora götürsün seni kesinlikle ne yap et bence ortaıgı yık ya doktora gidelm ya bir daha onlarla görüşmiceksin de yada ben yokum de bu böle gitmez arkadasım maksadım seni kırmak değil ama yapılması gereken bence bu

offf cok kötü oldum yaa kız 18 yasındamı ayyy yavrum yaaa sen o yaşlarda ne işin var evleniyorsun kuzum benim yaaa

Ben de pişman oldum söylediklerime,daha çocuk ya((

bi adam gitmeyi göze almışsa zaman istiyorum falan boş laflar ya bi sorunu halledebilirsen ancak beraber olduğun sürece halledebilirsin dışarı kaçarsan aa bak böyle daha güzel diye düşünür hiç sanmıyorum çok özledim falan deyip geliceini tabi bi süre sonra hatasının farkına varıcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…