burda kocanı elde tutmaya uğraşacak bi durum kalmamış artık. Ben senin yerinde olsam daha uzatmam bu işi, bitmiş zaten.
Neden mi bitmiş?
1-Cinsellik ihtiyaç değildir, boşalmak ihtiyaçtır ve bunu da kendi kendine zaten yapabilir. İlla Biriyle birlikte olmasına gerek yok. Siz yardım edersiniz, yine ön sevişmeleriniz olur vs.. İlla cinsellikle adam elde tutulmaz..
2-Geneleve giden bi adam ordaki pislik yuvasını hazmedecek biridir ki üstelik evli olarak bunu yapması karısına yatağına evine de o pisliği bulaştıracaktır demektir.
3-Adam seni çok sevse tedavi olman için bu problemi aşman için sana yardımcı olur, daha da kendi haline bırakıp seni rencide etmez.
4-Sen bundan boşan tedavini ol, sonra bul "doğdu" bi adam onla evlen.
NOT: Bi arkadaşım vajina kaşıntısı nedeniyle doktora gitmişti doktor kızım sen kaç kişiyle birlikte oldun vajinan çöplük gibi olmuş demiş. Arkadaşım da azarlamış doktoru ne diyosunuz siz ben evliyim diye. Doktor da kızım o kadar çok mikrop var ki bu sadece farklı kişilerle cinsel ilişkiye girince olur demiş. Arkadaşım ben kocamdan başkasıyla olmadım deyince, doktor direkt kocan genel eve gitmiş demiş. Adam o pisliği karısına bulaştırmış düşün...
midem bulandııııı pislik herif madem yapıyosun bu bo.u temizlen bariiiii
adamın kendi spermine bulamış genelevdeki kadının mikropları o da karısına bulaştırmış. ne cesaret var bu adamlarda ya...Korunma filan da yok Allahın cezalarında
NOT: Bi arkadaşım vajina kaşıntısı nedeniyle doktora gitmişti doktor kızım sen kaç kişiyle birlikte oldun vajinan çöplük gibi olmuş demiş. Arkadaşım da azarlamış doktoru ne diyosunuz siz ben evliyim diye. Doktor da kızım o kadar çok mikrop var ki bu sadece farklı kişilerle cinsel ilişkiye girince olur demiş. Arkadaşım ben kocamdan başkasıyla olmadım deyince, doktor direkt kocan genel eve gitmiş demiş. Adam o pisliği karısına bulaştırmış düşün...
evet vajinismus
bu kadar zamandır bırseyyapmadıysan kusura bakma ama olacak olan budur yanı ne bekleyebılırısnkı
ılla kocanlamı gıtmelıydın doktora ooooo
Yok vajinismus değil yanlış yazmış vajina genişlemesi heralde..ama kız gerçekten zor durumda 18 yaşında ailesi yok gibi ,annesi annannnesi ve teyzesine bırakmış evlenmis..lise terk kiz inşallah bir şekilde cesaret gelir bırakır o adamı gencecik kız
Bunu esinizin seve seve yaptirmasi gerekirdi ama iste malesef olmamis.bakin cok gencsiniz benimde 4 yillik iliskim yeni bitti sayilir ve hemen baska birinin koynuna atmis kendini ki giderkrn bana beni bekle senden ayrilmiyorm sendennsadece zaman istiyorum demisti.ne verirseniz verin hep sizden daha fazlasini isticek aldatildigi birkac saat once ogrendim ve suan sizi daha iyi anliyorm ve o adamla hala ayni yatagi paylsiyor olmanizin size yasattigi o lanet duyguyu kendimi dusunerek empati yapabiliyorum bir an once kendinizi guvence altina alip kurtulun bu hayattan unutmayin siz kendinize deger vermezseniz bir adam size asla deger vermez.ve onu terkettiginizde goruceksiniz ki aslinda kazanan sadece sizsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?