süründürmek deme... Yaşın çok küçük, evliliğin tadını çıkar, eşinle beraber büyüyün :) Şu an sadece olasılıklar üzerine konuşuyoruz. Önce sen huzura kavuş, yüzün gülsün mutlu ol sonra gerisi olur. Mutlu olmayan bir kadın mutlu çocuk yetiştiremez. Lütfen artık kendini düşün, kendin için bişeyler yap, sadece kendin için
huzuru ben 6 sene önce kaybettim anneannem öldükten sonra ben ona anne diyerek büyüdüm benim huzurumda onunla birlikte gitti ama allahtan ümit kesilmez herşey benim elimde değilmi sonuçta bu ara sağol derdimi dinledin tavsiye verdin alah razı olsun sendende bütün yardımcı olanlardanda :)
Huzuru kaybetmedin...Huzur her zaman vardır, bazen azalır bazen doruklarda olur ama her zaman vardır huzur. Bugünlerde geçecek, çok huzura kavuşacaksın. Belki eşinle yoluna girecek herşey belki de onsuz bir hayatın olacak ama mutlaka mutlu olacaksın. Hadi bakalım silkelen ve ben mutluluğu hak ediyorum demeye başla, inanmazsan başkaları sana inanmaz, önce sen inanacaksın
inşallah şu sorunumu çözeyim herşey iyi olucak ama eşimle ama değil bu hayat yaşanıcak bi şekilde
Evet işte buuuuu.............Hayata bir kere geliyoruz, mutsuz oomaya hakkımız yok, kimsenin de bizi mutsuz etmeye hakkı yok. Önce sen mutlu olmalısın ve bunu hak ediyorsun, yolun başındasın, gözlerini aç güzellikleri gör. Sen mutluluğu hak ediyorsun..
çok tatlısınız siz ya hemen pozitif enerjiyi verdiniz :)
çok tatlısınız siz ya hemen pozitif enerjiyi verdiniz :)
Hadi gül artık, güldükçe bakışın değişecek hayata, daha kolay yoluna girecek herşey. Düşün ne kadar şanslısın, her sabah uyanıyorsun, gece yatıp da sabah uyanamayan ne kadar çok insan var, yatağından kalkıyorsun, hareket edebiliyorsun, fiziksel olarak sağlıklısın, ayaklarını basıp yürüyorsun sağlıklısın, nefes alıyorsun, yemek yiyebiliyorsun, wc ye gidiyorsun. Bunlara muhtaç ne kadar insan var v sen bunlara sahipsin, o zaman mutsuz olman için neden var mı... Kimse bunları senin elinden alamaz, kimse yüzündeki gülümsemeyi alamaz. Herkese inat gülümse
bu aldığın pozitif enerjiyi tüm ömrün boyunca taşımanı diliyorumkendine güven lütfen. kendini ezdirme. insanlar kötü maalesef. bir açık noktanı buldu mu onun üzerinden yaralamaya çalışırlar seni. sen güçlü bir insansın. böyle düşün. senin de hakların, beklentilerin var. unutma ki evlilik 2 kişilik.
iyi ki açılmışım sizlere ya yoksa düşün düşün nereye kadar :)
Düşünme, başkaları düşünsün, bişey diyen olursa da aaaa düşünemedim ben de geç :) İnadına gülümse
öyle yapmaya çalışıcam :)
Gülümse, mutlu ol, yarın öbür gün neler kaçırmışım deme. Hem gülümsemek surat asmakdan daha kolaydır.... :)
Gülümse, mutlu ol, yarın öbür gün neler kaçırmışım deme. Hem gülümsemek surat asmakdan daha kolaydır.... :)
Sana(yaşayana) kalmissa bizden ne istiosunki? Tamam o zmn demiyorum ole .devam etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boşversene ya laf olsun diye konu açmış işte herkes napması gerektiğini söylüyor fikir veriyor,, oda bize savunma yapiyor, bize niye savunuyosun kocanı biz sana yol göstermeye çalıyoruz Alla Alla..
İmza
çok pardon ya kafam dalgın karıştırmışım vajinusmus değil vajina genişliğinden dolayı vajinoplasti ameliyatı olunuyor onunla karıştırmışım diğer söylediklerinize bişey diyemem zaten haklısınız
Gozlerinizle de gorseniz birseyin degismeyecegini dusunuyorum.evet garantisi yok zaten güvenmiyorumda güvensem o gün o kapıyı dinlemezdim ona hak vermiyorum ayrıca dönebilicek bi baba evi olsa şuan dönerim evet kırgınım onun gidip öyle bişey yapabiliceği ve o telefondaki konuşma aklıma geldikçe çıldırıyorum ama daha o gün gelmediği ve ben o ana şahit olmadığım içinden inanmak gelmiyor içimden bana gitmiyceğini söylemişti eğer giderse zaten bende biticek tabi artık yanında kalamam tiksinirim ama ben şuan görmediğim için kimseye kötü bişey söyletmek istemiyorum belki haklılardır benim gözüme perde inmiştir ve o gün onu oranın kapısında gördüğüm an gerçeklerin farkına varıcam umarım yapmaz gerçi o telefonda öyle konuşması yeter gitmese bile ben yine açıcam o telefon konuşmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?