arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mesela tartışıyoruz dimi eşimle o haksız tartışma ileriyor konuşuyor konuşuyor bi bakmışım beni benim haksız olduğuma ikna etmiş öyle bi konuşuyoki aa ben haksızım diyorum sonrada böyle şeyler sorulabiliyor işte

haklısınız cesaretsiz olmak çok kötü

Kaç yaşındasin canım. Bu konuda seni nasıl kandiracak geneleve gittim ordaki kızla kardes kardeş uyudum mu dicek sonra sen de buna ikna mi olacaksın

Sadece cinsellikden dolayı bu kadar özgüvenini kaybetmiş olamazsın... Nasıl haklı olduğun konu da haksızım diyebiliyorsun. Haklısın diye kavga et, çirkeflik yap demiyorum ama özgüvenine sahip ol. Nasıl seni bu kadar küçük görmesine izin veriyorsun. Ne demek eş geneleve gidecek de ama sen geldin gözümün önüne bişey yapmadım diyecek, aklınca seni sevdiği için mi yapmadığını söylüyor, hangi mantıkla gitmiş geneleve o zaman. Bunun açıklaması, özürü olmaz kardeşim. Silkelen kendine gel...

Kaç yaşındasin canım. Bu konuda seni nasıl kandiracak geneleve gittim ordaki kızla kardes kardeş uyudum mu dicek sonra sen de buna ikna mi olacaksın

hayır kandırmak değil mesela şimdi o bi hata yaptı ya kendini savunmaya başladığı andan itibaren bana benim yaptığım hataları sayarak yani senin yüzünden oluyor şöyle olmsaydı yapmazdım gibi şeyler söylüyor sonra ben haksız olduğumu düşünmeye başlıyorum ve susuyorum

Allah o adami kahretsin dicem ama henüz kahrolanini görmedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşimin ailesiyle birlikte yaşadığımız için öyle nefes nefese rahat rahat savunamıyorum kendimi zaten tartışmanın yarısından fazlasında bağırma duyulucak diyorum

Bosanirdim canim. Evliliği sadece cinsellik olarak gören birisi kanimca. Senin sagliginla ilgili bir problem var ve bunu umursamadigi gibi bir de para vermek istemiyor. Sadece bu bile boşanma sebebi olabilir, üstüne ustluk aldatma planlari yapıyor. Bosan gitsin hayatini karartma.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

eşimin ailesiyle birlikte yaşadığımız için öyle nefes nefese rahat rahat savunamıyorum kendimi zaten tartışmanın yarısından fazlasında bağırma duyulucak diyorum

Neden eşinin ailesi ile yaşıyorsunuz? Kendini bağırıp çağırmadan da savunabilirsin, o bağırmak istiyorsa istediği kadar bağırsın sana ne..

Allah o adami kahretsin dicem ama henüz kahrolanini görmedim

deme öyleya herkesin hatası olur affedilebilir yada affedilmez orası yaşayana kalmış

Neden eşinin ailesi ile yaşıyorsunuz? Kendini bağırıp çağırmadan da savunabilirsin, o bağırmak istiyorsa istediği kadar bağırsın sana ne..

eşim okuyorum diye erteledi askerliğini askere gidincede ben yanlız kalamam falan diye hemde kiraya çıkıcak cesareti yok para biriktirip ev almayı düşünüyor kısık sesle savunduğun zaman kimse seni takmaz nasıl bağırsın onun ailesi ve gelip sordukları zaman benimi haklı çıkarıcaklarını düşünüyosun

deme öyleya herkesin hatası olur affedilebilir yada affedilmez orası yaşayana kalmış

Sana(yaşayana) kalmissa bizden ne istiosunki? Tamam o zmn demiyorum ole .devam etsin

BOŞAN TABIKİ DÜŞÜNME BILE...SENIN NE GIBI BIR RAHATSIZLIGIN OLURSA OLSUN BU ALDATMAK ICIN BIR BAHANE DEGIL....Kİ SENIN KOCAN TEDAVISI OLAN BIR RAHATSIZLIGI DIKKATE ALIP TEDAVINI YAPMIYOR...BU APAYRI BIR SORUN BENCE..SEN AMELIYATIN ICIN PARA BIRIRKTIRMEK DURUMUNDA KALMAMALISIN SIZ EVLISINIZ...KOCAN GÖZÜ DOSArda PİŞKİN VE ARSIZ BİR ADAM...MİGDEM KALDIRIR DİYORSAN DEVAM ET..AMA BIRSÜRE SONRA İNAN DAYANAMAYACAKSIN...

Sana(yaşayana) kalmissa bizden ne istiosunki? Tamam o zmn demiyorum ole .devam etsin

ya özür dilerim anlatamadım ben ne demek istediğimi kusura bakma

Birincisi kiraya çıkacak cesareti olmayan adam evlenmesin, kiraya çıkacak cesareti yok ama geneleve gidecek cesareti var. İkincisi kimseye karşı haklı olmak zorunda değilsin, bu bir haklılık haksızlık olayı değil evlilik. Sana göre eşinin ailesi ile yaşamak normaldir bana göre değildir başkasına göre belli bir süre olabilir, herkesin farklı düşünceleri vardır, farklı bakış açıları. Ve gerçekten üzgünüm ki hala eşine bahaneler buluyorsun, hala onu koruyorsun, nerdeyse ben suçluyum diyeceksin. Bu aile olmak değildir... Bu kadar mı senin hayatın, evlilik de hak ettiğin bu mu.... Yapma bunu kendine. Bir konuyu konuşurken yada tartışırken sesini yükseltmeye bağırıp çağırmaya gerek yok, normal bir ses tonu ile konuşursanız birbirinizi daha iyi anlarsınız hem sinirlenmezsiniz. Ve bazen öyle anlar gelir ki söz, ses olmasa bile ne demek istediğini bir bakışla, suskunlukla anlatabilir insan, mücadele etmek bağırıp çağırmak değildir, Gerçekten üzgünüm anladığım kadarı ile yaşın çok küçük ama bir kadının kocasının genleve gittiğini dinlemesi ne olursa olsun kabul edilemez.

bana tedavini yaptır diyolar tamam bi yönden bakınca onlarda haklılar ama ben tedavimi yaptırıcam o tekrar dönücek ben böyle bişey istemiyorum her problem çıktığında böylemi olucak ben gidicem halledicem o hazıra konucak sonra bişey daha çıktığında yine ben hep böyle tekrar edicek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…