arkadaslar ne olursun acil yardim

canxoxzxuxmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
34
1
39
arkadaslar benim derdim biraz farkli benim sizden istedigim almanyada bildiginiz hoca varmi büyü isine falan bakan suan cok zor durumdayim zannedersem bana büyü yapilmis esim eve gelmiyo benide cok seviyo ama nedensiz yere evden gitti evdede muska falan bulldum almanyada varsa bi hoca lütfen bana adresini verin

Bak güzel arkadasim, derdin her ne olursa olsun böyle seylerde care arama sakin...
Tabiki büyü nazar bunlarin hepsi var fakat bu islerle ugrasmak iyi degil ve senin dedigin gibi hocalar mocalar sadece ceplerini dolduruyor.....:nazar:

Allah (C.C.) tarafindan lutuflandirilan kalb gözü acik cok derin hocalar, zatlar var ama onlar böyle seylerle ugrasmaz kanimca....cünkü bu Rabbimize Sirk etmektir...benneyaptımki

Bence sen bol bol dua oku evinde güzelim, Nas-suresi, Felak-Suresi, Yasin firsat buldukca temiz bir kalb ile dua et ve Allahtan iste ne isteyeceksen...a.s

Derdini burdada paylasabilirsin, bak burda bir sürü kadin yardimci olmaya calisir..birak böyle seylere bana sorarsan...daha cok bunalima girersin mazallah...:1no2:

evet gülsüm arkadasa katiliyorum bol bol felak ve nas surlerini oku allah yardimcin olsun büyü icin hocaya gitmek ne kadar günahsa bozdurmak icinde gitmek öyledir bol bol dua edin

ya arkadaşlar canözüm ztn hocadan dua öğrenmeye ve büyünün nasıl bozulduğunu öğrenmeye gidiyordur. kim bilir ne kadar zor onun için.. neyse kırılmayın lütfen

arkadaslar benim derdim biraz farkli benim sizden istedigim almanyada bildiginiz hoca varmi büyü isine falan bakan suan cok zor durumdayim zannedersem bana büyü yapilmis esim eve gelmiyo benide cok seviyo ama nedensiz yere evden gitti evdede muska falan bulldum almanyada varsa bi hoca lütfen bana adresini verin

ben bunu talihsiz bir şaka diye düşünüyorum ahhh be güzel kızım ahh

ya benimki gecen gün bana bir hocadan bahsediyordu.....ben ona yarin tekrar sorarim...heralde frankfurtdan di....haberdar ederim...

X