Şekerim hiç düşünme al, valla ışıl ışıl duruyor.Acı kahveli beyazlı koltuklarla da süper olacaktır eminim.Güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle:))
siyah alma toz silmekten bıkarsın diolar beyaz alma cabk kirlenir diolar insan hangisini alcanı sasırıo walla yaakaydirigubbakcemile3 ha bide koyu renk mobilyalar daha agır dururmus filan....kahve war tabi bide ama oda benm hosuma gitmıo yinede en iisi beyazzzzzzz beyazz:lepi:
Şekerim hiç düşünme al, valla ışıl ışıl duruyor.Acı kahveli beyazlı koltuklarla da süper olacaktır eminim.Güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle:))
aayyy sormaaa ben koltukta beyazdan yanayım hala böle baktımça içim gidiyoooo ama napim yaa kullanamazda pişman olkursam sonra bide başına kakıcaklar ben demiştim die dır dır çekmektense napalımmm
ole walla cnm yaa bende şimdi beyaz mobilya die tuttrdum ama nişanlım siyah istio bide biz tayinciyiz beyaz kullanıssız olur dio..şimdi beyaz almama bişii demedi beyaz alcaz ama ya bi sorun yasarsam o zman napcam bilmıorum bilmiyorumkismile dedign gibi oda beni yiyecek o zman kaydirigubbakcemile3
ozaman kapının önünde buluruz kendimiziii :))))))))))))))
hele bi koysun bakalımm napıom ben onaa aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
aynen valla kelebek gibi uçar panter gibi parçalarım kaydirigubbakcemile3
mobilyada kesinlikle fetih mahallesini tavsiye ediyorum hatta yeni adı var oranın çamoca adı yani çamlıca mobilyacılar çarşısı ben yatak odamı siyah beyaz istiyorum bak resminide ekliyeyim adam aynısınıyapacak bana
ozzlem83 çok güzelmiş mobilyan, iyi günlerde kullan. Bende bir yatak odası beğendim, çok güzel ama çok pahalı yaptırmayı düşünüyorum ama güvenemedim((
özzlemm resimlerini eklermisin çok merak ettim tatlım bende o renklerde istiyorum daha bakamadım pek ama. bide fiyat yazarmısın kafamçokkarıştı Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :Saruboceq: mutluluklar şimdiden :enbuyukkk: