Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Arkadaşlar Ne Olur Yardımmm Edin Çoookkk Kararsızımmm

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

beyaz mobilya kullanımı nasıl olur?? Modası çabuk geçermi

• Ankete Katılan
    57

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
41
arkadaşlar kısmetse mayısta evlenicem ve sıra mobilyalara geldi ve kafam karışmaya başladı şimdi benim derdim şu:
mobilyamı beyazlı abanozlu (hani şu koyu renk çizgi çizgi olan mobilya) istiyorum ama beyaz rengin modası çabuk geçermi korkuyorum şimdilerde çok moda ama bir kaç yıla modası geçer de pişman olurmuyum acabaaa kullananlar varmıı noluuuuuurrrrr

Beyazın modası hıc bır zaman gecmez kırlenme sorunu olmasa cogunluk beyaz olsun ıster bence
hıc kararsız kalmayın,beyaz renk mobılya cok modern duruyor

benimde çok hoşuma gidiyor ama off kararsız kaldım işteee mobilyada kirlenme sorunu olurmuki şimdi araba cilası filan bişiler diyolar sararmıyomuşda bilmemki CADIARZU

cnm ben siyah salon takımı ona zıt beyaz yemek odası aldım:)ikisinin kombinasyonu çok iyi oldu..siyah salon takımı kirlenmez diye avantajlı yemek odasınıda beyaz istedim tozlanmaz:)annemin siyah yemek odası var ve habire toz alıyorus ondan kesinlikle beyaz aldım:)koltuklarda siyah kirlenmez dedim:)

koltuk takımını kollat beyaz deri oturma byerlerini acı kahve düşündüm ona uyumlu olsun diede beyazlı abanozu beğeniyorum bende ama içime bir kurttur düştü işte

işte bahsettiğim beyazla abanoz

ama ablalarıı çok tatlıı değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $kjhgfd.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $abanoz_beyaz_3.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 74
  • $100_1337-80.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 75
beyazın modasının geçeceğine hiç ihtimal vermiyorum canım çok şık çok asil..iyi günlerde kullanmanı diliyorum..

Şekerim hiç düşünme al, valla ışıl ışıl duruyor.Acı kahveli beyazlı koltuklarla da süper olacaktır eminim.Güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle:))

siyah alma toz silmekten bıkarsın diolar beyaz alma cabk kirlenir diolar insan hangisini alcanı sasırıo walla yaakaydirigubbakcemile3 ha bide koyu renk mobilyalar daha agır dururmus filan....kahve war tabi bide ama oda benm hosuma gitmıo yinede en iisi beyazzzzzzz beyazz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…