• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar ne olur yardım!!!

esmuzo

Aşkbizimkisigerisihikaye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
189
2
116
Muğla
merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim..eşimle henüz bebek düşünmüyoruz ayrıca yaşım biraz genç olduğu için korkuyorumda:utangac:
size danışmak istediğim şu;geçenlerde eşimle ilişkiye girdim fakat o dışarı boşaldı herhengi bi korunma yöntemi uygulamıyoruz ama bu şekilde dikkat ediyoruz ..ben ilişkiden sonra regl oldum ama biraz paranoyak olduğum için herşey bana belirtiymiş gibi gelio..
mesela geçenlerde bulantım oldu ama sadece 2 gün sürdü ve yoldan gelioduk,bide sık sık idrara çıkıyorum..ama diğer belirtilerden hiçbiri yok psikolojikmidir bilmiyorum karnım büyüyomuş gbi gelio:uhm:
ben sadece fikrinizi almak istedim yardımcı olursanız çok sevinirima.s.

merhaba bende eşimle aynı korunma yontemiyle korunuyordum.merak etme ama eşine kendinden emin olup olmadını sor çünkü korunan kendisi.ben gebe kalmadım bu yöntemle.ama simdide istioruz olmuo.bebek içinde korkmana gerek yok doğan büyüyo bi sekilde.zaten allah bizlere annelik iç güdüsü vermiş korkmana gerek yok.

merhaba bende eşimle aynı korunma yontemiyle korunuyordum.merak etme ama eşine kendinden emin olup olmadını sor çünkü korunan kendisi.ben gebe kalmadım bu yöntemle.ama simdide istioruz olmuo.bebek içinde korkmana gerek yok doğan büyüyo bi sekilde.zaten allah bizlere annelik iç güdüsü vermiş korkmana gerek yok.

eewet haklsın ona da sordum eminim dikkat ettim dio ama işte ne biliyim:1rolleyes:

canım bence pisikolojik olabilir, herkeste aynı hamilelik belirtiler olacak diye birşey yok ayrıca belirtiler bu kadar çabuk gerçekleşmez. İçiniz rahat olsun diye daha sağlam korunma yöntemlerini kullanabilirsiniz.

Bence korunmasanız daha iyi..
Çünkü sonra istediğiniz zaman olacağını düşünüyorsunuz ama zor tutuyor..Tecrübeyle sabittir

bu arada karın ole çabuk büyürmü senin adetın geçtımıkı

yok ilişkiden 10 gün sonra zaten adet oldum ama diorum ya aslında buaralar çok yiyorum zaten göbeğim çıkmıştı bence benimki tamamen psikolojik ama size danışıp biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı o yüzden:utangac:

Canım bence hemen bir test al ve yap...Bazen gebe kalsan bile regli olabiliyorsun canım..Üstüne görme derler hatta..
Bende idrara çok sık çıkıyordum...En doğrusu eczaneden test al yada bir klinikte kan testi yaptır hemen canım..
Benim yengem 2 ay regli oldu hamile olduğunu anlamadı o yüzden. bebek 2,5 aylıktan farketti:) şimdi 9 aylık oldu bebeği:)

Canım bence hemen bir test al ve yap...Bazen gebe kalsan bile regli olabiliyorsun canım..Üstüne görme derler hatta..
Bende idrara çok sık çıkıyordum...En doğrusu eczaneden test al yada bir klinikte kan testi yaptır hemen canım..
Benim yengem 2 ay regli oldu hamile olduğunu anlamadı o yüzden. bebek 2,5 aylıktan farketti:) şimdi 9 aylık oldu bebeği:)

bakalım adetime 10 gün var eğer gecikirse test yapıcam artık son ihtimalCADIARZU

üşütmüş olabilirsin canım benim üşütünce karnım hamile karnı gibi oluyor... adetin normal düzeyde geçmişse korkma. bebiş içinde geç kalma bak biz istiyoruz olmuyor.

ewet bu sık sık idrara çıkmam uzun zamandan beri var var bide arasıra çok nadir bel ağrısı gbi böbreklerim ağrıyobenneyaptımki

banada öle gelio kesin psikolojiktir..ben fazla büyütyorum bencede:sm_confused:

Slm arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben normal adet tarihinden 12 gün önce yani bugün adet oldum sizce neden bir sorun mu var yerleşme kanaması olabilir mi hiç umudum yok ama.. karnım da hafif ağrıyor sancı olur mu adet kanamasında.ilk defa böyle oluyor hayatımda

Back