arkadaşlar humana içtim rezene içiyorum doktor ısrarla yetmiyo diyor diyet mamayı da doktor verdi çok kusuyordu günde 3 litrede su içiyorum sizce başka doktora gitmeli miyim birde anne sütü alan çocuklar ayda kaç kilo alıyo dokto kiloya bakyo sizinkiler nasıl neolur yazın
canım anne sütünü artırmak için ilk başlarda ben deliler gibi süt içiyodum, gece yatarken içiyodum emzirmeye kalktığımda göüslerim taş gibi oluyodu, bu aralar iyice azaldı ek gıdaya geçtiğimiz için, bi de bebeğim artık yavaş yavaş akıllanmaya başladığı için memeyi reddeder oldu, ben de sürekli sağarak mamayı sütle yapıp her ikisinden de vitaminin almasına çalışıyorum, biz 2650 gram doğmuştuk 5. ayımıza yaklaştık ve 6 kiloyuz şu an, minyon olcak benim oğlum, 4. ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşılması gerekiyomuş, bi de anlamadığım sizin drunuz niye size diyet mama verdi, kilo alımınız mı fazla, benim bebeğim kusan bi bebek değil ama arkadaşımın bebeğinde reflü var, antireflü mamalardan veriyo o, sizde reflü mü var yoksa kusması başka nedenlerden dolayı mı, bi de mamayı vermeden önce emzir ondan sonra mamayı ver, yani öncelik anne sütü olsun doymazsa mama takviye edersin