• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar ne olur yardım edin bittim artık

arkadaşlar humana içtim rezene içiyorum doktor ısrarla yetmiyo diyor diyet mamayı da doktor verdi çok kusuyordu günde 3 litrede su içiyorum sizce başka doktora gitmeli miyim birde anne sütü alan çocuklar ayda kaç kilo alıyo dokto kiloya bakyo sizinkiler nasıl neolur yazın

canım anne sütünü artırmak için ilk başlarda ben deliler gibi süt içiyodum, gece yatarken içiyodum emzirmeye kalktığımda göüslerim taş gibi oluyodu, bu aralar iyice azaldı ek gıdaya geçtiğimiz için, bi de bebeğim artık yavaş yavaş akıllanmaya başladığı için memeyi reddeder oldu, ben de sürekli sağarak mamayı sütle yapıp her ikisinden de vitaminin almasına çalışıyorum, biz 2650 gram doğmuştuk 5. ayımıza yaklaştık ve 6 kiloyuz şu an, minyon olcak benim oğlum, 4. ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşılması gerekiyomuş, bi de anlamadığım sizin drunuz niye size diyet mama verdi, kilo alımınız mı fazla, benim bebeğim kusan bi bebek değil ama arkadaşımın bebeğinde reflü var, antireflü mamalardan veriyo o, sizde reflü mü var yoksa kusması başka nedenlerden dolayı mı, bi de mamayı vermeden önce emzir ondan sonra mamayı ver, yani öncelik anne sütü olsun doymazsa mama takviye edersin

arkadaşlar bebeğin nasıl doyduğunu anlamıyorum emiyo ya emerken uyuyor bırakıyorum uyanıyo tekrar meme derken başlıyo ağlamaya bu seferde mama veriyorum ancak ozaman susuyo ve uyuyor bazen mama bitince bile ağlıyo anlayamadım ama bazen de emiyo uzun süre sesini çıkarmıyo o zaman doydu diyorum doğru mu birde emerken yutkunma sesi gelir dediler her emmesinde ölemi

bak bebeğin memendeyken oyun mu oynuyo gerçekten emiyo mu takip et, benimkisi bazen emiyo ama yutmuyo, yani oyun oynuyo, bazen de luk luk yutuyo, yutma sesini duyarsın zaaten, bi de sana bişi diyimmi, dün dra ben de azcık dertlendim ne biberon alıyo ne meme alıyo ne püre yedirebiliyorum diye,kilosuna baktı 15 günde 200 gram almış gayet iyi daha ne istiyosun dedi, biraz önce de dedim benim bebeğim minyon olcak, onun için başka bebekler gibi hızlı büyümüo, ama gerektiği kaadar büyüyo, bak biz neredeyse 5 aylık olcaz kaktıra kaktıra 120 cc içiriyorum, dr bu aydaki bebeklerin en az 120 cc içmesi lazım demişti, bende içmiyo deyince o zaman 2 saatte bir 90 yada 60 cc vermeyi dene dedi, yani beslenme aralıklarını sıklaştırcam bende, homurdanması da kendi kendine oyun oynadığından olabilir belki bebeğini en iyi sen tanırsın neyi neden yaptığını takip et, bak mesela uyku ağlaması mı yapıyo altını kirletti onun için mi ağlıyo karnı acıktığı için mi ağlıyo takip et, ağlama şekilleri çok farklı oluyo, ben ne için ağladığını anlıyorum artık bebeğimin,

arkadaşlar başından geçenler bebeklerine mama vermek zırunda kalanlar cevaplarınızı bekliyorum sayenizde içim rahatlıyor

sevgili ibolya dr çocuk sürekli kustuğu için aptamil ar verdi hem emziriyorum hemde mama veriyorum mamyı tamamen atmak istiyom

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim haşlanmış incir suyu ve tahin helvası çok işe yaradı iyi kibu SİTE var ve iyiki SİZLER VARSINIZ kissing all babies

benim 3 aylık kızım var ilk ay bir kilo ikinci ayda 650 gr aldı sadece anne sütüyle başka bişey vermedim doktorumuz bebeğin bir ayda 600 gr alması normaldir dedi anne sütü alan bebekelrde.bakalım bu ay kaç alacak

günde 3 armutun sütü fazlasıyla artırdığını biliyorum canım dene bir istersen.

benimde sütüm yetmiyooo, bebegim 3 haftalik oldu hala sütüm cogalmadi.
40-60ml anca cikarabiliyorum.

hicran başlangıçta öyle yetmiyo diye düşünme bebeğinin midesi de o kadarcık zaten benimde başlangıçta bi memeden 30 cl anca geliyodu ama bebeğim altı aylık oldu hiç mamasız büyüttüm kilo alımı da çok iyi en az aldığı ay 600 gr gene alıyo bazen 900 gr oluyo yetmiyo demen için 1 aylık olduğunda doğru düzgün kilo alamamış olması lazım tarttır almışsa hiç canını sıkma zaten almışsa ancak tartınca anlaşılır gözlen bakmakla belli olmuyo ben anlayamıyordum en azından

canım benim sütüm yetmedi ve mama takviyesi yaptık bebişime
bizimkide çok kusuyordu ben mamayı verirken yarıda kesiyordum kucağıma alıp
gazını çıkardıktan sonra tekrar devam ediyordum. ayrıca mama kutularının üstüğndeki
ölçüye göre değil bebeğimin yiyeceği ölçüyü kendim ayarlayıp veriyorum ve böylelikle kusma
işine son verdik.

hanimlar sutu yetmeyene cemenotu.
buradaki adi fenugreek ve mucize bir bitki. zaten yazin arattirin inanilmaz sonuc alirsiniz. aksma kadar ac kalsaniz bile cesme gibi sut geliyor. bebek kusmuyor. problemleri sona eriyor.

ben yurtdisindayim hap seklinde satiliyor. gunde 2 serden 6a ten aliyorsun ve herkes super memnun. dua ediyorlar. TR ye gelirken 20-30 kutu getirecem yanimda. 1 sene emzirmeye yetecek kadar.

kesinlikle deneyin.

hanimlar sutu yetmeyene cemenotu.
buradaki adi fenugreek ve mucize bir bitki. zaten yazin arattirin inanilmaz sonuc alirsiniz. aksma kadar ac kalsaniz bile cesme gibi sut geliyor. bebek kusmuyor. problemleri sona eriyor.

ben yurtdisindayim hap seklinde satiliyor. gunde 2 serden 6a ten aliyorsun ve herkes super memnun. dua ediyorlar. TR ye gelirken 20-30 kutu getirecem yanimda. 1 sene emzirmeye yetecek kadar.

kesinlikle deneyin.
internette iştah açıcı diyo kapılara sığsmıyaz bu gidişle adında farklılık olmasın

canım benin doktorum dediki bol süt için sık sık emzirme yap yap bol bol uyu ve dinlen.çocuğu uyutunca ev işlerini yapayım diye yorgun ve uykusuz olursan bu süt üretimine etki eder.birde süt artırıcı çay kullandım milupanın.memelerim patlayacak gibi dolmuştı.bol bol dinlenmekle süt artıyor.ayrıca sütünü bi tat.belkide acıdır.yediğin şeylere dikkat et asla acı ekşi yeme ne yersen sütüne tat veriyo.bol bol tatlı ye ve şekerli açık çay iç.sütün hem bollaşır hem çok tatlı bi süt olur.

Back