canım eşinde aklını kullansın vermesin..tamam abileri,zor durumda olabilirler,o zaman versin ama onları da tembelliğe alıştırmasın...ohhhhh ne güzel ,yan gel yat,ekmek elden su gölden...eşinde bir süre sonra bu yükü kaldıramaz..kolay mı o kdar eve bakmak..biraz sıksın onları..yada sen eşini iyi tanırsın,iyi bir tavır al ona..ya da sen maaşını verme..hesapları sen yönet..bütün parayı sen al,evi sen idare et..hiç bir masrafından da kısma..nniye kısıyorsun ki...belki eşin onlara fazla fazla para yedirmekten vazgeçer...birazda böyle dene bakalım
bir ay sonra doğum iznine ayrılcam eşime destek olmasam diyorum aklı başına gelsin diye belki sıkışırsa beni anlar
Çok enteresan değil mi arkadaşlar..
Nedense genelde sadece erkekler , evlendikten sonra ailelerini düşünüp, maddi yardımlara devam ediyorlar..
Kadınlar da böyle bir psikoloji yok..Bakın çoğumuz evlendikten sonra kendi ailemiz çocuğumuz için çalışıp para olaylarına giriyoruz..Bizim de annemiz babamız yok mu , yıllarca emek veren, okutan..
Çok ilginçtir bu konu...Kızıyorum bazen nedense..
canım genelleme yapmak doğru olmaz
yeri gelir ailemin ihtiyacı olduğunu bilsem bende onlardan asla esirgemem elimden gelen yardımı yaparım
ama genelde bayanların anne ve babası bu tür sıkıntıları kızlarına değil oğullarına yanstııyorlar,işte hep şey mantığı var damatdan bişey istenmez, kızımı üzer vs. vs.
o yüzdende erkekler aileye daha çok yardım etmek için uğraşıyorlarevlat ne de olsa kim isteri ailesin zor durumda kalmasını
ama tabii bazı ailelerde bunu çok iyi kullaniyorlar suistimal ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?