• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi arkadaşlar multisanastol kullanan anneler varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

daisy79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
6
0
86
Erzurum
merhaba arkadaşlar oğlum iştahsız bir çocuk bir çok vitamin kullandım en son doktor multisanastol önerdi. yurt dışından istedim 2 hafta sonra gelcek kullanan anneneler varmı gerçekten işe yarıyormu ve türkiyede temin edecegimiz eczane bilen varsa yazabilirmi lütfen

annem kardeşime kullanmıştı bu eitamini büyük bi şişe we acaip iştahı açılmıştı ithal bir ilaç ama çok iyi... umarım etkisini görürsün eğer görürsen banada özelden yazarmısın sonucuopuyorumnanaktan ben eczacımdan istedim bulamadı..

ben kullandım.halada var elimde.ilk zamanlar iştahını açtı zannettim ama değişin çokta bir şey yok.
mcize beklemeyin veya benimki çok iştahsız hiç bir şeyy fayda etmiyor...
eşim alman şirketinde çalışıyor o gidip geldikçe getiriyor.
buradakiler uçak vs şu bu parası derken bazısı 50 dyor bazısı 80 lira fiyat istiyor.
almanyada 13 euro yani 25 liraya kocaaman bir şişe alıyorsun.
trdeki vitaminlerle kıyasladıgında içeri aynı her 100 ml deki oranlarına bakıp kıyaslarsan hemen hemen aynı. vitagille vs çokta mucize beklemeyin derim. ama inş. sizde işe yarar.konuyu takip edeceğim.

Back