• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar merhaba

Melisa0101

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
18
1
1
29
merhaba hepinize !burda yeniyim Sizlere bi sorum olucakdi🥺 benim sevgilim var onla ilishkiye girdik adetim bitimden 2 gun sonra ve icine bosaldi ! Benim adet duzensizligim de var iki ayda bi adet oldugum oluyor bu kezde iki ayda bi adet oldum ve bitiminden iki gun sonra ilishkiye girdim !icine bosaldi ! Subat 29 unda adet olduM 5 gun surdu ! Mart 7 sinde ilishkiye girdim ! Test yapdim iki kere korkudanmi heyecandanmi bilmiyorum negativ ama surekli kasığımda agri var ve sık sık tualete gidiyorum ! Hamile kalma ihtimalim yuksekmidir!? Testi nezaman yapmaliyim sizce adetim gunu gectikden sonrami?! Lutfen yardim 🥺😭😭😭😭Simdiden tesekkurler!

Bekleyip göreceksiniz.
Adet tarihinize 6 gün kala erken gebelik testi yapın.
Hem korunmasız hem de içeri boşalmada maşallah diyeyim, çocuk isteseniz yapacağınız tek eylem bu zaten.

Adet duzensizliginden dolayi yumurtlama olayinida hesaplayamiyorum🥺😭

Yumurtlama tarihine gerek yok, her zaman düşük de olsa olasılık vardır zaten.
En iyisi ilişki sonrası 20 gün olduğunda gidin kan testi verin.

Surekli kasık bölgemde agrı gibi his var ve sık sık tualede gidiyorum hamilelikde böyle oluyormu😭

Surekli kasık bölgemde agrı gibi his var ve sık sık tualede gidiyorum hamilelikde böyle oluyormu😭
Herkesin belirtisi farklıdır.
Ben 2 hamileliğimde de hiç bulantı yaşamadım mesela, çoğu belirtiyi yaşamadım zaten.
Bilinmez o sebeple.

Bunları her ay düşünmek yerine korunun derim.
Baya bile isteye çocuk denemesi yapmışsınız olursa da şaşılacak bir durum yok 😊

Aslında sevgilim çabuk evlenelim diyor ben şu an için istemiyorum ve hele ki çoçuk için hazır degılim !ben hap filan kullansam bişey olurmu

Neden ağlıyorsunuz ? İçinize boşalırken neden hesap etmediniz hamilelik olayını ? Yanlış.anlamayın ilişkiye girmeniz beni zerre ilgilendirmiyor ama korunmamanız ve böyle çıkar yol aramanız bana biraz saçma geliyor... Ya hamile kalırsanız ne yapacaksınız o minik canı aldıracak mısınız yoksa düşürmek için uğraşacak mısınız yazık olmayacık mı o cana ? Yazık değil mi size ? Korunun, korunun, korunun...

Siz haklisiniz baştan sonuna kadar ama diyemiyorum korun diye bende hiç hap kullanmadıgım için! Sadece olursada ilk hamilelıgım böyle olucakmi diye düşünüyorum! Yoksa söz konusu daha çoçuk aldırmaya gelmedi 🥺🥺🥺

Siz haklisiniz baştan sonuna kadar ama diyemiyorum korun diye bende hiç hap kullanmadıgım için! Sadece olursada ilk hamilelıgım böyle olucakmi diye düşünüyorum! Yoksa söz konusu daha çoçuk aldırmaya gelmedi 🥺🥺🥺
Söylemen lazım canım korun demen lazım eğer o korunmuyorsan senin korunman lazm.. Bir doktora gidip nasıl korunman gerektiği konusunda bilgi al ve bundan sonra korun hiçbirşey değil bu yaşadığınız stres çok zor ve sıkıntılı..

adet bitiminden 2 gün sonra ben çok zannetmiyorum olsun ama yine ihtimal var tabi ki de . Hap kullanmanda da bir sorun olmaz canım burda bir çok insan doğum kontrol hapı ile korunuyor. Ve işe de yarıyor ama hap kullanıyorum diye içine gelmesine müsade etme hatta hap kullandığını ona söyleme bile çünkü yine de düşükte olsa korunurken hamile kalma ihtimalin var. Hiç korunmamaktan iyidir hap..

Evet şu anda evdende çıkamiyorum evde düşünüp duruyorum ve sürekli vc gidiyorum yada psıkolojim bozuldu 🥺teşekkür ederım

Internetden belirtilerine bakabiliyorum sadece iki kere test yapdim negativ 29 unda adet olmm lazim bidaha nezaman yapmam uygundur

adet bittikten 2 gün sonra oldum diyorsun eğer tuttuysa muhtemelen ilişkiden 3 hafta sonra belli olur .

Back