Arkadaslar merhaba. LÜTFEN YARDIM... Antalya eğitim araştırmada DR. EMİNE HANDAN ŞİMŞEK TURAN'A meme estetiği olan var mı acaba?

Canım gittin mi görüşmeye ? Son durum nedir merak ettim. Bana cevap vermiyor doktor hanım mesajımı görmedi daha

Kusura bakma canım yeni gördüm evet gittim. Meme ultrasonu istedi. Onu çektirdim ameliyat günü verecek bana. Doktor hanım samimi ilgiliydi. Bakalım ne zamana gün verecek.

Merhaba.. Ben de Aynı dr da aynı ameliyatı olmayı düşünüyorum.. Nasıl gecti ameliyatınız şu an memnun musunuz? Bilgi alırsam çok sevinirim:)
Daha ameliyat olmadım gün bile vermedi. Çok yoğun bi doktor. Sıraya koydu beni. O ayın ameliyat listesinde olduğumda haber verecek bana.

Arkadaşlar ameliyatımı oldum. Bugün 2. Günümdeyim. Doktor hanımdan memnunum kibar ve ilgili. Benim alt meme dokum vardı üst taraf boştu. O yüzden dual yöntem yaptı. Yani yarı kas altı yarı kas üstü. Bana anestezi çok dokundu 1 gün boyunca sürekli istifra ettim. Şu an kesildi ama göğsümde bir baskı var tabiki çok yeni olduğu için. Eve çıktım ama direnlerim duruyor. Akıntı normalden biraz fazla gelmiş. Doktor hanımda göğsümde birikmemesi için çıkarmadı direnleri. Pazartesi gideceğim çıkaracak. Şu an ilk günlerim olduğu için biraz ağrılı geçiyor tabiki. Yatmak kalkmakta zorlanıyorm kollarımı çok kaldıramıyorum. Bu ameliyatı olacaksanız yanınızda muhakkak bir yardımcı olsun.

Çok geçmiş olsun canım umarım istediğin gibi olmuştur. Doktor hanımla irtibata gecemiyorum maalesef cevap vermiyor kendileri

Çok geçmiş olsun canım umarım istediğin gibi olmuştur. Doktor hanımla irtibata gecemiyorum maalesef cevap vermiyor kendileri
Çok teşekkür ederim. Hastanedeki diğer bütün plastik cerrahlar gitmişler. Bir tek Handan hanım kalmış. O kadar yoğunki anlatamam. Kadın sürekli ordan oraya koşturuyor. Bir de üstüne muayene sayısını da artırmışlar. Kapısındaki yoğunluğu gidip görmeniz lazım. Ben kendisine ulaştığımda diğer doktorlarda hastanedeydi daha rahattı. Ama şimdi gidip muayene olup ameliyat sırasına girmeden sizinle iletişime geçmesi çok zor görünüyor.

Çoğu plastik cerrahi polikliniklerinde aynı sorun var sanırım bi kaç hastane daha aynı şeyi söyledi hatta kliniğin kapanması bile söz konusuymuş İstanbul'dayım canım o yüzden uzaktan iletişim kurmak zorundayım Handan hanımla bu gidişle de biraz zor görünüyor Süreci anlatır mısın peki acı ağrı sızı var mı seni tatmin etti mi görüntü iyiki yapmışım diyomusun?

Direk Doktora hiç bi şekilde ücret ödemiyorsunuz arkadaslar. Her şey resmi bir şekilde hastanenin vezne kısmına ödeniyor. Bu tür özel ameliyatların ücretini hastane belirliyor zaten. Ameliyat sürecine gelirsek dediğim gibi beni anestezi mahvetti. İlk 3 gün göğüslerim baya şişdi hatta çok büyük geldi gözüme şaşırdım. Ama doktorm merak etme böyle kalmayacak dedi. Gerçekten de yavaş yavaş şişleri iniyor. Doktor hanım ameliyat öncesi size fotoğraflar gösteriyor nasıl bir göğüs istediğinize dair karar veriyorsunuz ve sizin göğüs çapınıza en uygun olacak şekilde ameliyatta karar veriyor. Ben cc konusunda hiç bi şey belirtmedm sadece istediğim görüntüyü gösterdm o kadar. Handna hanımdan gerçektn çok memnun kaldım amaa ameliyatn ilk 3 günü nerden oldum dedim bi pişmanlk geldi. Ama çaktırmadım çünkü eşim ameliyat olmamı çok istemiyordu. Bak ben sana demiştim demesini istemedim

Ağrılar anrstezinin etkisi beni bitirdi. Gözünüzden uyku akıyor ama uyumak çok zor, yatamıyorsunuz. Kat kat yastkla nerdeyse oturur vaziyette uyumaya çalışıyorsunz. Uyanınca memelerinz çok gergn oluyor hareket etmek çok zorlaşıyor. Ama bugün 6.günüm ağrılarm hafifledi. Kendim yataktan kalkabiliyorum kendime kahvaltı hazırlayabildim. Eşim bakıyordu bana ve işe dönmek zorundaydı bugün. Ama güç gerektiren işleri yapamıyorm mesela bi ev süpürmek gibi ya da sıvı sabuna basarken bile göğsünüzde acı oluyor.

Ama genel olarak mutluyum tabiki. Sadece takıldığım nokta ömürlk dedi doktorm ama bu konuda tereddütlerim var. İnşallah 10-15 sene sonra yenilemem gerektiğini söylemezler.çünkü öyle bir durumda çıkartırım muhtemelen. Bunları düşünmek istemiyorm ama takıldım gereksiz yere. Anın tadını çıkarsana kızım diyorm ama yok beynimin içinden bi ses dürtüp duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…