Arkadaslar merhaba bnm bu konuda kafam cok karısık ve sizden acil yardım istiyorum bnm doğuştan rahm

Bi saattir yazdıklarınizi okuyorum bilmiyorsaniz yargilamayin ogrenin yardimci olun vajinana bakmadinmi diyen bi bayan vardi bakire bi kiz nasil anlarya siz acip icinemu bakiyinuz bende aminayla ayni durumdayım anlatiyim kizida uzmeyin bu hastaligi geciren bi insan psikolojik olarak cok yikiliyo bide siz yikmayin lutfen dogustan rahim olmadığı icin vajende gelişmiyo rahim vajen tupler yok sadece yumurta var taşıyıcı anne ile bebek sahibi olabiliyosyn disardan görünüm kapalı kızlık zari acilsa bile arkası yok yani kör bunun icinde cesitli yöntemlerle vajen yapiyolar kizlik zari diye bişey kalmiyo sinradanda olmuyoki umrumda degildi ameliyat oncesi esim olcak kisiye anlattım onun rizaligiyla evlendim rizaligida bebek olmiyacagi icin ameliyat olsun cok sukur mutluyum amaaa tek derdim su an anne olamamak

Canim özelden yazabilirsen yaz bana seninle ayni durumdayım ameliyat oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…