- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi bebeklinick
Takacaksan ceyrek suan hediyelik bence kıyafet yada battaniye vs alinabilirOnu doğunca yapıyoruz ama![]()
Kimisi anakucagi aliyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takacaksan ceyrek suan hediyelik bence kıyafet yada battaniye vs alinabilirOnu doğunca yapıyoruz ama![]()
KOnu komşuya Filan alırım benarkadaşıma almam yakın arkadaşım o
Bebek prematüre dogabilir
Belki şişko doğar olmaz
Belki doğmaz
Bebeğe almayayım hediyeyi ya
Hem o hediye bebeğin diliyle şöyle demek olmaz mı ' aldığın hediyenin içine s.c.y.m teyze '![]()
ne güzel bir düşünce senin gibi arkadaşlar az bulunuyor :)O çok yakın arkadaşım olduğu için ona hediye almak istiyorum ki testini beraber yaptık
Gebelik hediyesitatlı bı tebrik gibi gibi bır hediye
Ama ne alabilirim bilemedim
Sizin onerebileceginiz birşeyler var mı ?
O dogum hediyesiCeyrek altin,yada bebek bilekliği altin
K
Millette dolu böyle arkadaslik .görüyorum kuzenimin hergun biseyini tebrik edenleri destek olanları varne güzel bir düşünce senin gibi arkadaşlar az bulunuyor :)
Hastane çıkışı oluyor bebek için güzel Bi model alabilirsin her iki cinsiyete gidecek bişey seç mesela beyaz sırt kısmında melek kanatları olan modeller var çok hoş benceO çok yakın arkadaşım olduğu için ona hediye almak istiyorum ki testini beraber yaptık
Gebelik hediyesitatlı bı tebrik gibi gibi bır hediye
Ama ne alabilirim bilemedim
Sizin onerebileceginiz birşeyler var mı ?
Çok teşekkür ederim bebeğe yönelik bı hediye düşünmüyorumHastane çıkışı oluyor bebek için güzel Bi model alabilirsin her iki cinsiyete gidecek bişey seç mesela beyaz sırt kısmında melek kanatları olan modeller var çok hoş bence
Sizinkinin doğmasına az kalmış sağlıkla kucağınıza alınHastane çıkışı oluyor bebek için güzel Bi model alabilirsin her iki cinsiyete gidecek bişey seç mesela beyaz sırt kısmında melek kanatları olan modeller var çok hoş bence
Yakınınız olunca mutlu etmek icin biseyler yapıyorsunuzgebelik haberini öğrenince hediye gönderme olayını da bu konuyla öğrenmiş bulundum
doğunca çeyrek takmayı biliyodum sadece
çiçek gönderin bence, böyle bir durumda benim hoşuma giderdi
Normal olacak kısmetse az kaldı evet çok şükür bu günleri gördük inşallah arkadaşınıza da bu günleri görmek nasip olurSizinkinin doğmasına az kalmış sağlıkla kucağınıza alın
sezeryan doğum mu normal doğum mu olacak
çok incesiniz tebrik ederim, böyle arkadaşlıklar çok naif ve bulunması zor..Yakınınız olunca mutlu etmek icin biseyler yapıyorsunuz
Böyle bi gelenek yoktur da mutlu olsun yeter ki...bende isterdim çünkü bana yapilsin
Kolay bı doğum olur inşallahNormal olacak kısmetse az kaldı evet çok şükür bu günleri gördük inşallah arkadaşınıza da bu günleri görmek nasip olur![]()
Haklısın anneye çok istedigi bişey varsa Bildigin ondan alabilirsin o zaman yada kolye gibi şeyler olurÇok teşekkür ederim bebeğe yönelik bı hediye düşünmüyorum
Doğar
Yada hic dogmaz
premature doğar
Tosuncuk doğar
Bebek için almayı düşünmüyorum![]()
Ona karar vermedim açıkcası dogum esnasında belli olur herşey ben önceden kafada kesinleştirmek istemiyorum şu olsun diye o an dogal olarak nasıl gelişirse öyle yaşamak istiyorum bende de korku oluyor ama herkesin yaşadığı bir süreç bikaç saat dişimi sıkıp sonra bebegimi kucaklayacagım diye düşünüp rahatlatıyorum kendimiKolay bı doğum olur inşallaheidural mi alacaksınız
Çok korkuyorum bende
Hamile kalırsam napacam nasıl dogurcam diyetabi bizi teşvik de ediyor pozitif hikayeler