• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba , bir arkadaşımın gebe olduğunu öğrendik ve ?

Hamile oldugumu beraber ogrendigim iki arkadasim cicek yollamisti.
Bize teyzelik duygusunu bu kadar heyecanla yasattigin icin tesekkur ederiz diye.. ablam ve kardesimde minik bir ayakkabi ve cicek yollamislardi..

Bebek prematüre dogabilir
Belki şişko doğar olmaz
Belki doğmaz
Bebeğe almayayım hediyeyi ya🤣
Hem o hediye bebeğin diliyle şöyle demek olmaz mı ' aldığın hediyenin içine s.c.y.m teyze ' 🤣🤣🤣🤣

ben de bunun için almayın hediye yazacaktım

acı ama almayın hediye

annesi sağlıkla kucağına alır umarım ama henüz çok yeni

cidden arkasından ağlamak daha zor oluyor bu durumlarda

eşim hamileliğim 30. haftasına kadar hiçbir şey aldırmadı, tek çöp bile

gider gezer beğendiklerimi bebeği lan arkadaşlarıma hediye alırdım

ne güzel bir düşünce senin gibi arkadaşlar az bulunuyor :)
Millette dolu böyle arkadaslik .görüyorum kuzenimin hergun biseyini tebrik edenleri destek olanları var ☺️sana bana denk gelmiyor pek.

O çok yakın arkadaşım olduğu için ona hediye almak istiyorum ki testini beraber yaptık💗
Gebelik hediyesi 🙏tatlı bı tebrik gibi gibi bır hediye
Ama ne alabilirim bilemedim
Sizin onerebileceginiz birşeyler var mı ?
Hastane çıkışı oluyor bebek için güzel Bi model alabilirsin her iki cinsiyete gidecek bişey seç mesela beyaz sırt kısmında melek kanatları olan modeller var çok hoş bence

Hastane çıkışı oluyor bebek için güzel Bi model alabilirsin her iki cinsiyete gidecek bişey seç mesela beyaz sırt kısmında melek kanatları olan modeller var çok hoş bence
Çok teşekkür ederim bebeğe yönelik bı hediye düşünmüyorum
Doğar
Yada hic dogmaz
premature doğar
Tosuncuk doğar
Bebek için almayı düşünmüyorum💗

gebelik haberini öğrenince hediye gönderme olayını da bu konuyla öğrenmiş bulundum
doğunca çeyrek takmayı biliyodum sadece

çiçek gönderin bence, böyle bir durumda benim hoşuma giderdi

Sizinkinin doğmasına az kalmış sağlıkla kucağınıza alın

sezeryan doğum mu normal doğum mu olacak

Bence çok yükseltmeyin. Kese kalp atışı bi görünsün. Hatta cinsiyet belli olsun.

gebelik haberini öğrenince hediye gönderme olayını da bu konuyla öğrenmiş bulundum
doğunca çeyrek takmayı biliyodum sadece

çiçek gönderin bence, böyle bir durumda benim hoşuma giderdi
Yakınınız olunca mutlu etmek icin biseyler yapıyorsunuz
Böyle bi gelenek yoktur da mutlu olsun yeter ki...bende isterdim çünkü bana yapilsin

Bi arkadasım bana doğum hediyesi olarak bileklik almıştı. O bileklik te anne yazıyordu. Bu hediyeye bayılmıştım.

Normal olacak kısmetse az kaldı evet çok şükür bu günleri gördük inşallah arkadaşınıza da bu günleri görmek nasip olur 🤲🏻🤲🏻
Kolay bı doğum olur inşallah 💗eidural mi alacaksınız
Çok korkuyorum bende
Hamile kalırsam napacam nasıl dogurcam diye😊tabi bizi teşvik de ediyor pozitif hikayeler

Çok teşekkür ederim bebeğe yönelik bı hediye düşünmüyorum
Doğar
Yada hic dogmaz
premature doğar
Tosuncuk doğar
Bebek için almayı düşünmüyorum💗
Haklısın anneye çok istedigi bişey varsa Bildigin ondan alabilirsin o zaman yada kolye gibi şeyler olur

Kolay bı doğum olur inşallah 💗eidural mi alacaksınız
Çok korkuyorum bende
Hamile kalırsam napacam nasıl dogurcam diye😊tabi bizi teşvik de ediyor pozitif hikayeler
Ona karar vermedim açıkcası dogum esnasında belli olur herşey ben önceden kafada kesinleştirmek istemiyorum şu olsun diye o an dogal olarak nasıl gelişirse öyle yaşamak istiyorum bende de korku oluyor ama herkesin yaşadığı bir süreç bikaç saat dişimi sıkıp sonra bebegimi kucaklayacagım diye düşünüp rahatlatıyorum kendimi

Back
X