Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı arayış içinde yım bnmde dıkısım acıldı sag tarafta gogsumde tekrar dıkıs atıldı sonradan okdr canımı sıkıyor kiArkadaşlar üniversite devlet hastanesine 74 gün önce meme kucultme ameliyai oldum. Dikiş izlerini geçirmek için önerdiğiniz bir şey var mı? Çok mu gec kaldım?
Bende geçen ayın 27sinde ameliyat oldum sağ tarafımın dikişleri açıldı ama açıklık aşırı büyük doktor tekrar dikiş atacağım dedi. 6 hafta sekonder iyileşmeye bıraktı. Bizim bulunduğumuz şehirde bir eczane var çok ünlü özel bir krem yaptırdım oraya bir haftadır kullanıyorum dikişim resmen kapandı diğer bütün dikişlerime süreceğiö faydası olur bence ama dikiş atar mı tekrar doktor bilmiyorum daha bu halini görmedi çok korkuyorum tekrar dikiş atınca nasıl oldu sürecinAynı arayış içinde yım bnmde dıkısım acıldı sag tarafta gogsumde tekrar dıkıs atıldı sonradan okdr canımı sıkıyor ki
contractubex bu krem geçmişteki izleri akne izleri hepsine iyi geliyormuş öyle okumuştum ama fiyatı pahalı bir krem sarı kantaron aldım bendeArkadaşlar üniversite devlet hastanesine 74 gün önce meme kucultme ameliyai oldum. Dikiş izlerini geçirmek için önerdiğiniz bir şey var mı? Çok mu gec kaldım?
Comtractubex ve skarex aynı ilaç farklı isim. Skarex yarı fiyatına, ben de kullanıyorum. Ayrıca arada kantaron yapı sürüyorum ve silikon bant. Ayrıca masaj yapıyorumcontractubex bu krem geçmişteki izleri akne izleri hepsine iyi geliyormuş öyle okumuştum ama fiyatı pahalı bir krem sarı kantaron aldım bende
Silikon bant bana doktor hiç önermedi o bant ne işe yatıyor dikişlerin üzerine mi yapıştırıyorsunuz ne sıklıkla değiştiriyorsunuz ve nerden aldınızComtractubex ve skarex aynı ilaç farklı isim. Skarex yarı fiyatına, ben de kullanıyorum. Ayrıca arada kantaron yapı sürüyorum ve silikon bant. Ayrıca masaj yapıyorum
Zamanla silik bir görünüm alıyor çok rahatsız oluyorsanız plazma pen düşünebilirsinizArkadaşlar üniversite devlet hastanesine 74 gün önce meme kucultme ameliyai oldum. Dikiş izlerini geçirmek için önerdiğiniz bir şey var mı? Çok mu gec kaldım?