Arkadaşlar meme kucultme ameliyat izleri nasil gecer?

Victrola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2022
372
169
27
Arkadaşlar üniversite devlet hastanesine 74 gün önce meme kucultme ameliyai oldum. Dikiş izlerini geçirmek için önerdiğiniz bir şey var mı? Çok mu gec kaldım?

Arkadaşlar üniversite devlet hastanesine 74 gün önce meme kucultme ameliyai oldum. Dikiş izlerini geçirmek için önerdiğiniz bir şey var mı? Çok mu gec kaldım?
Aynı arayış içinde yım bnmde dıkısım acıldı sag tarafta gogsumde tekrar dıkıs atıldı sonradan okdr canımı sıkıyor ki 🥺

Aynı arayış içinde yım bnmde dıkısım acıldı sag tarafta gogsumde tekrar dıkıs atıldı sonradan okdr canımı sıkıyor ki 🥺
Bende geçen ayın 27sinde ameliyat oldum sağ tarafımın dikişleri açıldı ama açıklık aşırı büyük doktor tekrar dikiş atacağım dedi. 6 hafta sekonder iyileşmeye bıraktı. Bizim bulunduğumuz şehirde bir eczane var çok ünlü özel bir krem yaptırdım oraya bir haftadır kullanıyorum dikişim resmen kapandı diğer bütün dikişlerime süreceğiö faydası olur bence ama dikiş atar mı tekrar doktor bilmiyorum daha bu halini görmedi çok korkuyorum tekrar dikiş atınca nasıl oldu sürecin

Yavaş yavaş zamanla geçiyor tam geçmez ama silikleşir dikiş izleri biryerde izlemiştim ameliyat izleri için kantaron yağı da iyi geliyormuş.

Zamanla geçer :) her türlü yöntemi, kremi, yağı denemiş biri olarak size sadece beklemenizi ve sabretmenizi önerebilirim. Ben 2021 Ocak'ta ameliyat oldum ve başlarda asla geçmeyecek gibi duran kocaman izlerim şimdi ancak dikkatli bakarsanız ışıkta görünüyor, ki benim cildim ipek sütüre alerjik reaksiyon gösterdiği için defalarca enfeksiyon oldu, dikiş yerlerim neredeyse 2 cm içeri doğru delindi eridi vs vs yine de hiçbir şey kalmadı.

Bunun haricinde operasyondan 1 ay sonra başlayıp 4 ay boyunca Scarex sürdüm ama bir faydasını göremedim, belki de o zaman sürdüklerim sonra cilt yenilenmesine etki etmiştir o yüzden ancak onu tavsiye edebilirim.

contractubex bu krem geçmişteki izleri akne izleri hepsine iyi geliyormuş öyle okumuştum ama fiyatı pahalı bir krem sarı kantaron aldım bende

contractubex bu krem geçmişteki izleri akne izleri hepsine iyi geliyormuş öyle okumuştum ama fiyatı pahalı bir krem sarı kantaron aldım bende
Comtractubex ve skarex aynı ilaç farklı isim. Skarex yarı fiyatına, ben de kullanıyorum. Ayrıca arada kantaron yapı sürüyorum ve silikon bant. Ayrıca masaj yapıyorum

Comtractubex ve skarex aynı ilaç farklı isim. Skarex yarı fiyatına, ben de kullanıyorum. Ayrıca arada kantaron yapı sürüyorum ve silikon bant. Ayrıca masaj yapıyorum
Silikon bant bana doktor hiç önermedi o bant ne işe yatıyor dikişlerin üzerine mi yapıştırıyorsunuz ne sıklıkla değiştiriyorsunuz ve nerden aldınız

Ve ben şöyle birşey duydum güneş görmesi lazımmış yani üstsüz bir şekilde güneşlenecez😂 baya etkiliymiş

Zamanla silik bir görünüm alıyor çok rahatsız oluyorsanız plazma pen düşünebilirsiniz

Conratubex.... 5 yıl önce bırakın dikiş izini yanık izimi geçirdi hem de 10 gün her gün soydukları 3.derece göğüs yanığını... tek bir iz yok şuan.. meme ameliyatı oldum dikleştirme ucunu kestiler umrumda değil yanığı
geçiren contratubex onu her şekilde halleder :KK66: muadili değil onu alın. benim ameliyatta ilk haftam muhtemeln 1 ay sonra başlarım. Bu arada ilk 6 ay etkili kremdir. 6 ay geçmiş izlerde işe yaramaz. 6 ay içindesiniz başlayın hemen bol bol sürün ben günde 5-6
defa sürdüm.. derim yepyeni

X