- 12 Mart 2023
- 28
- 10
- 36
- Konu Sahibi Yasemin1288
Selamlar arkadaşlar 10 martta meme büyütme ameliyatı oldum. 395 cc arion marka protez takıldı dual plane tekniğiyle ameliyat yapıldı. Ameliyattan çıkınca çok bi ağrı sızı hissetmedim, ufak tefek ağrılar da ağrı kesici ile geçti. Bir gün hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum. 4 gün sonra bandajlar çıktı kontrolde. İlk başlarda sol tarafımda çok ciddi bi acı oluyordu meme ucum inanılmaz acıyor ve yanıyordu. Acı eşiğim çok yüksektir bu arada. Ayağım kırılır farketmez üstünde yürürüm o derece söyleyeyim. Sonra yavaş yavaş acı azalmaya başladı. Ama şuan sağ tarafım öyle acıyor ki dayanamaz noktaya geldim diyebilirim. Kolum yarıya kadar kalkıyor saçımı bile bağlayamıyorum. Kolumu biraz kaldırmaya çalışınca elektrik çarpması gibi bir acı oluyor, diğer meme ise ameliyat olmamış kadar iyi durumda. Bu şekilde başına gelen oldu mu acaba? Bugün 17. Günüm. Benden bi hafta önce ameliyat olan arkadaşım 10 gündür her işini yapıyor, işine gidiyor ben sağ tarafım yüzünden dik yürüyemiyorum bile. Çok şiş ödemli ve yan tarafa dokunduğumda sanki silikon elime geliyor. Doktoruma ulaşamıyorum asistanları da normal normal diyor anca. Yarın için zor bela randevu alabildim ağla zırla. Sizlerin yardımını bekliyorum başına böyle bir durum gelen oldu mu, araştırdıkça iyice korktum kapsül durumu mu oldu diye, psikolojim berbat