Arkadaşlar meme büyütme estetiği iyileşme süreci yardıma ihtiyacım var

Yasemin1288

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
28
10
36
Selamlar arkadaşlar 10 martta meme büyütme ameliyatı oldum. 395 cc arion marka protez takıldı dual plane tekniğiyle ameliyat yapıldı. Ameliyattan çıkınca çok bi ağrı sızı hissetmedim, ufak tefek ağrılar da ağrı kesici ile geçti. Bir gün hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum. 4 gün sonra bandajlar çıktı kontrolde. İlk başlarda sol tarafımda çok ciddi bi acı oluyordu meme ucum inanılmaz acıyor ve yanıyordu. Acı eşiğim çok yüksektir bu arada. Ayağım kırılır farketmez üstünde yürürüm o derece söyleyeyim. Sonra yavaş yavaş acı azalmaya başladı. Ama şuan sağ tarafım öyle acıyor ki dayanamaz noktaya geldim diyebilirim. Kolum yarıya kadar kalkıyor saçımı bile bağlayamıyorum. Kolumu biraz kaldırmaya çalışınca elektrik çarpması gibi bir acı oluyor, diğer meme ise ameliyat olmamış kadar iyi durumda. Bu şekilde başına gelen oldu mu acaba? Bugün 17. Günüm. Benden bi hafta önce ameliyat olan arkadaşım 10 gündür her işini yapıyor, işine gidiyor ben sağ tarafım yüzünden dik yürüyemiyorum bile. Çok şiş ödemli ve yan tarafa dokunduğumda sanki silikon elime geliyor. Doktoruma ulaşamıyorum asistanları da normal normal diyor anca. Yarın için zor bela randevu alabildim ağla zırla. Sizlerin yardımını bekliyorum başına böyle bir durum gelen oldu mu, araştırdıkça iyice korktum kapsül durumu mu oldu diye, psikolojim berbat

Ben kapsüllük bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ameliyat sonrası süreç tamamen doktorun işlemine bağlı. Ağrılar normal hissettiklerin normal. Kapsül olayı aynadan baktığında bir çukur, bir deformasyon şeklinde bir görüntü ile anlaşılır. Bariz bir şekilde. Bu durumu görmediğin takdir de rahat olabilirsin. Sen kendine güzel baktıktan sonra hiç bir şey olmaz merak etme❤️

Aynı durum bende de olmuştu benim sağ göğsüm skntısız sol göğsüm daha acılıydı..korkup randevu alıp gitmiştim doktora aynı asopenyanın söylediğini söylediler eğer kapsülden olsa bu şekilde gelmezdin çok farklı şikayetler ve şekil bozukluğu olurdu demişti..sol göğsünle daha fazla uğraştığımız için ağrısı var denmişti..şimdi nerdeyse 3 buçuk ay oldu o ağrılardan eser yok dikleştirme de yapıldığı için sadece göğüs uçlarım sızlıyor bazen..ara sıra unutup yüzüstü yatıyorum hiç acı yok sonra hemen yine yan yatıyorum ne olur ne olmaz 6 ayı doldurayım diye bekleyip hala dikkat etmeye çalışıyorum.kendinize iyi bakın hepsi geçecek inşaAllah 🌹

Teşekkür ederim doktoruma göründüm ödem kaynaklı bir ağrı olduğunu söyledi, antieflamatuar ilaç yazdı kullandım bir hafta sonra şikayetlerim geçti. Şimdi sadece ara sıra gerginlik ve basınç şeklinde bişeyler oluyor ama onlar bu süreçte normal herkeste olan durumlar. Gayet iyiyim şükür ☺️

Ben kapsüllük bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ameliyat sonrası süreç tamamen doktorun işlemine bağlı. Ağrılar normal hissettiklerin normal. Kapsül olayı aynadan baktığında bir çukur, bir deformasyon şeklinde bir görüntü ile anlaşılır. Bariz bir şekilde. Bu durumu görmediğin takdir de rahat olabilirsin. Sen kendine güzel baktıktan sonra hiç bir şey olmaz merak etme❤️
Çok teşekkür ederim desteğiniz için, şu dönemde psikolojik olarak çok fayda sağladınız bana. Şikayetlerim geçti şükür, ufak tefek olması gereken sızılar kaldı, hepimizin bu süreci sıkıntısız geçirmesini diliyorum. Sevgiler ❤️

Ben de 22.gündeyim. Hala ara ara hafif basınç ve sızlama oluyor. Acaba ne zaman gelecek tüm bunlar🤭

pikolata pikolata canım senin sırt ağrın var mı? benim çok fazla var inan oturmak bile işkence başka ağrı acı hissetmiyorum
ama sırtım kopacak
Hayır cnm şuan yok fakat ameliyat olduğum ilk gece sırt ağrım olmuştu. En zor geceydi🙈 sadece ilk gece yaşadım ve çekilir dert değil. Doktoruma söyledim ve hafif yan yatabilirsin dedi. Bende sağ tarafıma yastık koyup çok hafif eğimli yatmıştım ve bir daha hiç ağrı yaşamadım. İkinci günden beri bu şekilde yatıyorum.

Hayır cnm şuan yok fakat ameliyat olduğum ilk gece sırt ağrım olmuştu. En zor geceydi🙈 sadece ilk gece yaşadım ve çekilir dert değil. Doktoruma söyledim ve hafif yan yatabilirsin dedi. Bende sağ tarafıma yastık koyup çok hafif eğimli yatmıştım ve bir daha hiç ağrı yaşamadım. İkinci günden beri bu şekilde yatıyorum.a
anladım
senin ölçülerin kaç oldu peki şuan?
benim meme altı 70 meme 87
memnun musun yani 400 taktırdığına?

25. Günden bildiriyorum. Bir kaç gündür cokk iyidim. Bugün cam sildim🙄şimdi sızlamam var. Kimse ev işi filan yapmasın valla..

25. Günden bildiriyorum. Bir kaç gündür cokk iyidim. Bugün cam sildim🙄şimdi sızlamam var. Kimse ev işi filan yapmasın valla..
Kollarını yoracak işler bence yapmamalısın, en azından 2 ayın dolsun, tamamen iyileşmemiz zaten 6 ay. ben ev süpürürken kontrollü bi şekilde yormadan yapıyorum yeni yeni. Diğer işlere hiç bulaşmıyorum 😂

Selamlar arkadaşlar 10 martta meme büyütme ameliyatı oldum. 395 cc arion marka protez takıldı dual plane tekniğiyle ameliyat yapıldı. Ameliyattan çıkınca çok bi ağrı sızı hissetmedim, ufak tefek ağrılar da ağrı kesici ile geçti. Bir gün hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum. 4 gün sonra bandajlar çıktı kontrolde. İlk başlarda sol tarafımda çok ciddi bi acı oluyordu meme ucum inanılmaz acıyor ve yanıyordu. Acı eşiğim çok yüksektir bu arada. Ayağım kırılır farketmez üstünde yürürüm o derece söyleyeyim. Sonra yavaş yavaş acı azalmaya başladı. Ama şuan sağ tarafım öyle acıyor ki dayanamaz noktaya geldim diyebilirim. Kolum yarıya kadar kalkıyor saçımı bile bağlayamıyorum. Kolumu biraz kaldırmaya çalışınca elektrik çarpması gibi bir acı oluyor, diğer meme ise ameliyat olmamış kadar iyi durumda. Bu şekilde başına gelen oldu mu acaba? Bugün 17. Günüm. Benden bi hafta önce ameliyat olan arkadaşım 10 gündür her işini yapıyor, işine gidiyor ben sağ tarafım yüzünden dik yürüyemiyorum bile. Çok şiş ödemli ve yan tarafa dokunduğumda sanki silikon elime geliyor. Doktoruma ulaşamıyorum asistanları da normal normal diyor anca. Yarın için zor bela randevu alabildim ağla zırla. Sizlerin yardımını bekliyorum başına böyle bir durum gelen oldu mu, araştırdıkça iyice korktum kapsül durumu mu oldu diye, psikolojim berbat
Yasemin cim selam kuzum bugün tam 6 ay oldu kaç altii 300 takıldı ve şunu söylemek isterim ki kişiden kişiye süreç farklı işliyor sağ meme ucum ve koltuk altı ağrılarım var doktor ultrason istedi kendime bunu nasıl yaptım diye soruyorum bıçak altına girmeye degermiydi ama onlara baktıkça mutlu oluyorum çünkü büyük göğüslü kadın görünce özenerek bakıyordum şuan normal benimkide ama dedim ya bence insan her haliyle kendini sevmeli.Yasemincim üşütme ağrır ağır şey kaldırma ağrır seks yaparken uçları acır doktor 1 sene diyor sonra hersek normale dönecek dedi ama ebemi gördüm ben bil yani.Neyse kuzum yaptırdık mutlu olmaz haber ver süreci mutlaka çok ama çok geçmiş olsun bizlere gülücük olsun yuzumuzde hep

X