arkadaslar, medıcanadakı suha beyin hastası varmı aranızda

azer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
133
0
2bucuk yıldır bebegım olmadı ve bu suredır hep arastırıyorum ama gıdecegım hastahanenınde yakın olmasını ıstıyorum bayrampasada oturyorum bahcelıevler medıcanayı duydum oda tv programına cıkmıstı suha bey ama yınede emın olmayorum ıcınızde suha beyın hastası olup asılama yada tup bebek tedavısı goren yada tedavı gormus duydugunuz tanıdıgınız varmı acaba

benim bildiğim bi Suha Bey var ama Medical Park'ta ..
Ben sana bir Dr. tavsiye ediyorum .. Dr. Serhat Partalcı
hem çok uzak değil Bayrampaşa'dan..
Yıldız Tabyada Bilge hastanesi Dr çok iyi .. hem fiyat çok uygun... biz her şey dahil 3000 TL ödedik birde taksit yapıyorlar istiyorsan.
ve şimdi ben 5 aylık hamileyim (ıKıZ) kaydirigubbakcemile

yaa oylemı bılge hastanesını duymamıstım bu arada suha bey medıcal parkta degılde madıcanada benım ıcınde onemlı olan hanı ozel olmazsa eger sorununuz neydı acaba bende bır sorun yok esımde sayı hareketlılık azlıgı var ama soyledıgın hastaneyıde arastırıcam cok tskkurler bende ıkız bebegım olsun cok ısterım valla tup bebekmı sıızn ben once asılama yaptırmayı duunuyorum hersey ıcın tskkurler

inşallah bişey yok sizde ..

bizde önce aşılama düşündük .. Dr. önerdi.. sonra baktık tutma oranı çok farklı
aşılama %10 maliyeti 1500
Tüp Bebk %30-40 arası ve 3000 tl .
hemen hemen aynı aşamalarda geçiyoruz. onun için tüp bebek seçtik..

bende yumurtalarım azdı .. zaten 4 tane yumurta toplandı.. 3ü döllendi ikisi tuttu .. çok büyük bir şans ..

git bak ziyaret et . zaten ilk muayene bedava.
hastane olarak pek beğenmedim ben .. orda doğum yapmam herhalde.. ama tüp bebek bölümü iyi..ordaki doktorlar hepsi iyi .. ama hastane olarak biraz bakımsız ..

cevapların ıcın cok saol nebıleyımya neyapıcagımı sasırdım dusunuyoruz belkı asılamada tutar bakıyorumda benım gıbı olupta asılaması ılk seferde tutan cok suanlık beklıyorum aktardan aldıklarımızı kullanıyoruz ınsallahbır faydasını goruruz allah herkese kolay yollardan hastanelere dusurmeden hayırlı evlatlar versın cok zor ya fazla olmadıysam bısey daha sorucam sana medıcanadamı ılk muayene bedava oyleysede sebebı nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…