Arkadaşlar lütfen yoruma gelin çok ACİLLL!!!Yerleşme kanaması mı???

shgkgz2903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
20
6
28
Arkadaşlar öncelikle merhaba ve şuan paylastigim şey yüzünden hepinizden özür dilerim..Ama çok meraktayim sizce nedir?

Adet tarihim 20 gün gecikti..önümüzdeki adete 7 günüm var ve 2 gündür kahverengi ve silince gelen bir lekelenmem var..yerleşme kanaması olma ihtimali nedir..Lütfen bilen eden yada başına gelen var mı?..

Bende bunun aynısı oldu 2 gün önce hamile miyim bilmiyorum.
En son reglim ilk günü 24/09/2022 ve tam 5 gün sürdü.
Yumurtlama günüm 7 ve 8 ekimde korunmasız ilişki yaşadım.

Son 5 gündür şiddetli bel ağrılarım, kasık ağrısı, dizlerime& bacaklarıma vuran ağrı, şişkinlik, beyaz vajinal akıntım, kabızlık, kalp çarpıntım ve iştahta artış var.

Gebelik testi yaptım negatif. Yurt dışında yaşıyorum ve erken kan testi yapamıyorum maalesef.

Reglim max 3 gün kaldı. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum bende. Banada yardımcı olursanız sevinirim

Regliniz gecikince yapin yeniden bir Test, o zaman cikar

Haberiniz yok galiba ama boyle Igrenc fotolar atmak yasak bu sitede. Size abes gelmemesi de garip gercekten.
Kusura bakmayın fotoğrafı ben attım atarkende özrümü baştan diledim yorum yapmakta özgürsünüz insanlara yardım ettiğiniz sürece ama uzun zamandır çocuk istiyoruz ve olmuyor internetten araştırdığımda bu tarz kanamaların yerleşme kanaması olabileceği durumuna eriştim ve burda sormamin neyi sakıncalı ama tabi o duyguyu tatan bir insanın tatmayan bir insanı anlaması zor ben anlayışla karşılıyorum sizi aynı şeyi de sizden bekliyorum

Regliniz 20 gün gecikmesine rağmen test yapmadınız mı? Yerleşme kanaması genelde beklenen adet tarihine yakın bir sürede gerçekleşir. Sizin 20 gün geçmiş bile. Bence test yapın

Regliniz 20 gün gecikmesine rağmen test yapmadınız mı? Yerleşme kanaması genelde beklenen adet tarihine yakın bir sürede gerçekleşir. Sizin 20 gün geçmiş bile. Bence test yapın
Test yaptım fakat negatif çıktı kan testi verdim ve oda 0.100 çıktı internetten baktığımda yerleşme kanamasından 5-6 gün sonra test yapabilirsiniz diyor ama ben gorseldekinin adet öncesi leke mı yoksa yerleşme kanaması mı onu bilmiyorum

Gormeden yazmaya calistim cok zor oldu fotolu diye lutfen belirtin yasak ve igrenc olmasina ragmen atacaksaniz. Malesef gordum ve yazayim cok geciktigi icin oyle baslamistir

Kan testi 0.100 çıktı ise gebelik yok demektir muhtemelen regl öncesi lekelenmedir.

Gormeden yazmaya calistim cok zor oldu fotolu diye lutfen belirtin yasak ve igrenc olmasina ragmen atacaksaniz. Malesef gordum ve yazayim cok geciktigi icin oyle baslamistir
Yaptığınız yorum için teşekkürler hemen fotoğrafı kaldırıyorm en azından hakaret içerikli bişey yazmadiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…