lys sonuçları açıklandı puanım şuan uluslararası ticarete de yetiyo bazı üniversitelerde uluslararası ilişkilerede yetiyo sizce hangi meslek daha iyi karar veremiyorum lütfen bna yardımcı olun. eğer bu iki bölüm hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. simdiden teşekkürler
devlet üniversitelerinde de var alanyada denizlide manisada zonguldakta gaziantepte falan var. benmde aklımdan geçen uluslararası ticaret zatn. desrhnye başladğmdan beri o bölümü hedef koymuştm kendme. şmdi o bölümden dha yüksek puan aldğm için bazı arkdşlrmn uluslararası ilişklride sçeblrsn diyolr. gerçi hç istmyrm ilişklri. bakalım inş akdeniz üniverstesi uluslrarası ticaret bölümüne giderim :)
ay sakın o hataya düşme :) benim dershanedeki hocam da puanım yüksek diye hukuk yazdırmak istemişti. tercihlere yazmadım allahtan, bir de kazayla tuttursam hukuk mu okurdum ben...
zaten tercihlrimde ilk sıra akdeniz üniversitesi olucak milletin sözünü dinlemeye niyetm yok :) arkadaşımın tekide kesin gözüyle bakma benmde gçn sne felsefe kesin tutuyo diyodum ama yerleşemedim diyo. benm sıralamam 91 bin üniversite 149bin yazıyo bn büyük ihtimal girerim diye düşünyrm fkar bu böyle deynce aklımı karştrdı sizce gireblrmym fikri olan varmı ??