Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgili arkadaşlar hepinize merhaba ben 24 martta düşük yapmış bir yeni gelinim.bebegim 3 haftalıkken düştü ve kendiliğinden düştü kürtaj vs olmadım. Marttan beridir dusun sonrası hiç adet olmadım ta ki bu sabaha kadar.bu sabah çok az ve koyu bir kanama yaşadım yerleşme kanamasi olabileceğini düşünüp test yaptım ve testindeyse aşırı siliste olsa bu çizgiyi gördüm, ama asla emin olamıyorum sizde gördünüz mü yoksa ben psikolojikmen etkilendiğinden olmayan bir çizgimi goruyorum lütfen yardımcı olun yaşayanlar. Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum, anne olmak çok istiyorum ,şuan duygularım karmakarışık rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah aminnn
En net bilgi için ya iki gun sonra ilk idrarla bir daha test yapıp koyulaşmayi takip etmelisiniz ya da kan vermelisiniz bu teste bakarak bi sey demek doğru olmaz
En net bilgi için ya iki gun sonra ilk idrarla bir daha test yapıp koyulaşmayi takip etmelisiniz ya da kan vermelisiniz bu teste bakarak bi sey demek doğru olmaz