Arkadaşlar lütfen yardım edin

bireylulmasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
2.104
2.704
53
18 gün önce evlendim eşimle henüz iki kez ilişkiye girebildim sonraki denemelerimiz hep başarısız kalıyor ön sevişme oluyor ama ben kendimi çok kaçtığım için maalesef birleşme olayı olmuyor sanki orada duvar Varmış gibi eşim az önce işe gitti ve dönüşte hazırlan yemek yiyelim ondan sonra gecemiz güzel geçer dedi ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana öneride bulunun

Tabiki de kendini rahat bırakıp salacaksın..zaten 2 kez girdysen diğerleri daha kolay olur ve zamanla sadece zevk almaya başlarsın.. Kendini sakin bırak çünkü o duvar hissi daha olmayacak

Tabiki de kendini rahat bırakıp salacaksın..zaten 2 kez girdysen diğerleri daha kolay olur ve zamanla sadece zevk almaya başlarsın.. Kendini sakin bırak çünkü o duvar hissi daha olmayacak
Bırakamıyorum sorun bu

Bırakamıyorum sorun bu
Tamam da zaten 2 kez ilişkiye girmişsiniz.. o duvar gibi dediğin şey her ilişkide olmaz ki.. bende de aynısı olmuştu.. kendimi kasmama rağmen nasl olsa olacak öyle ya da böyle deyp devam dedim ve daha o hissi ve acıyı yaşamadım..

Bendede aynısı olmuştu biyere çarpıyodu sanki ama düzeliyo biraz dayanmaya çalış

Canım geçmiş olsun. Bu duvar hissi bende de vardı bi kaç defa denedik. Birliktelik oldu sandık ama aslında olmamış . O duvar hissiyatı ilk tam birleşme olduktan sonra tekrar olmadı. Gerçekten canımın çok yakacağını düşündüğüm için kendimi fazla kasmisim hepsi bu. Öyle düşündüğüm gibi bi acı falan da olmadı. Aslında iş biraz da eşinize kalıyo yani biz devam etmek istemediğimiz için genelde zorlamak istemiyolar ki çok haklılar. Bizde de öyle oldu ama en son yine eşim halletti. Allah kolaylık versin

Nasıl aştınız p
ben kendimi çekince eşim de devam etmek istemiyor

Bende de aynı sorun olmuştu o yüzden ilk gece olmamıştı çok fazla kasıyordum kendimi pozisyon değiştirin bayan üstte olunca daha rahat oluyor bence ben o pozisyondayken olmuştu diğer türlü daha çok canım acıyordu kasınca kanamada çok oluyor birleşmeden sonra benim öyleydi zordu malesef ama kendini sıkma düşünmemeye çalış gerekirse az biraz alkol alın

Alkol kullanmıyoruz bizim ilk ilişkimizde az miktarda kan geldi ondan sonra bir kez yapabildik devamı gelmedi üstte oturamıyorum maalesef çok korkuyorum

Zamanla aşacağın bir durum. Yalnızca korkuyorsun ki haklısın. Kendini rahatlat birçok insan aynı şeyi yaşıyor merak etme doğal bir sey. İliskiden 1 saat kadar önce kas gevşetici alabilirsin.

Zamanla aşacağın bir durum. Yalnızca korkuyorsun ki haklısın. Kendini rahatlat birçok insan aynı şeyi yaşıyor merak etme doğal bir sey. İliskiden 1 saat kadar önce kas gevşetici alabilirsin.
Her gece kas gevşetici içiyorum birazdan bitki çayı almaya gideceğim umarım bu sorunu çözerim

Alkol kullanmıyoruz bizim ilk ilişkimizde az miktarda kan geldi ondan sonra bir kez yapabildik devamı gelmedi üstte oturamıyorum maalesef çok korkuyorum
İlkte olduysa daha rahat olur sonraları aslında bide ara verip yapmamak lazım yoksa yine ilk baştaki gibi oluyor acısı kendini kasmasan aslında hiç bi sıkıntı yok ama anlayabiliyorum benimde zor olmuştu alışana kadar bi 2 haftayı buluyor sonrasında da inşallah biran önce yenersin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…