• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar lütfen yardım edin

Mutluluklaryasain

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
9
3
1
Arkadaşlar bugün kuafore gittim saçım böyle kumral rengiydi bende biraz koyultmak istedim kadın açık kahveye boyadi ama bir baktım sacim simsiyah bende hiç yakistirmadim kendime gittim eski koyu kumral boyattigim boyayı aldım boyadim tekrar ancak hiç bir açılma eski rengine donemedi şuan saçım.simsiyah sizce bunu bir kaç ton açmak için ne yapabilirim lütfen yardım.edin

Sürekli yikarsan açılır rengi. ayrıca bir kaç güne tamamen oturur. sana farklı gorunuyor olabilir eğer alışkın olmadigin bir renk ise. Bir de saçını sürekli boyayıp yakma bence çok yipratirsin

İnşallah ya iki kere üst üste boyayinca heo noyle koyu kalır diye çok korkuyorum

Yok kalmaz merak etme. Kendimden biliyorum. Saçlarımı simsiyaha boyayıp sonra pişman olmuştum. Sonra bir kez daha boyadım aslında o simsiyah rengin üstüne o boya geçmiş ama tabi ilk bir kaç gün anlamadım bir işe yaramadı zannettim. Fakat olmuş aslinda

Beyaz sabunla 2 hafta boyunca yıkarsan akar. 2 günde bir yıkasan yeter
Çok teşekkür ederim bir şey sorabilir miyim peki internette insanlar siyah saçı saçı actirmadan üstüne boya tutmaz demiş ancak ben iki yıldır köyü kumral a her ay duzenli boyattim sadece bir kez kahveye boyayinca açtırma işlemine gerek var mi[/QUOTE]

Akıttıktan sonra boyayabilirsin ama yinede çok açık bi renk elde edemezsin sarı gibi mesela. Önce iyice bi aksın

Akıttıktan sonra boyayabilirsin ama yinede çok açık bi renk elde edemezsin sarı gibi mesela. Önce iyice bi aksın
Açma işlemine gerek yok o zaman sadece akmasını beklemeliyim yok ben zaten eski saç rengime boyaticam yine sarı istemiyorum birde son sorum olacak beyaz sabun b derken herhangi bir beyaz sabun olur mu

Back