- 14 Mayıs 2021
- 16
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi melisayuta
birkaç kere başlık açtım ama çok fazla yardım alamadığım için tekrardan açıyorum kusura bakmayın derdimi anlatabileceğim güvendiğim 1 kişi bile yok erkek arkadaşım ben alkollüyken benimle ilişki yaşadı ve bakireliğimi kaybettim çok kötüyüm kendimde değildim zaten sınavım var ve ben bu konuyla psikolojimi bozuyorum benim reglimden 2 3 hafta sonra oldu bu ve direkt ilişkiye girmeye calıstıgını hatırlıyorum acı cektim ve bıraktırdım hemen ama alkolluydum ne oldu tam emin değilim o gün zarım ilk kez patladı ve aşırı kan geldi bacaklarımdan hatta duşa girdim pıhtılı kan pantolonum ayaklarıma kadar kan gelmişti bu regli olabilir mi? şuan regli olmuyorum en son 9 nisanda regli olmustum 27 nisanda bu olay oldu ve cok kanamam geldi kızlık zarından bu kadar kan gelmiyormuş diye biliyorum erken regli olmuş olabilir miyim? 2 hafta önce test yaptım negatif çıktı ama hala reglim gelmedi kasıklarım agrıyor bazen ama çok değil iştah artışım geceleri oluyo sigara içtiğimde midem bulanıyor ve reglim hala gelmedi cidden çok kötü bir psikolojideyim hamilelik testi 2 hafta önce negatif çıkmıştı doğru mudur çok korkuyorum bir şey olmasından lütfen yardım edin ablalarım içim hiç rahat değil tekrardan özür dilerim hepinizden